Ion Marin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo: „Să nu uite niciodată că au participat!”. De ce retrogradarea e o soluție mai bună + săgeți către Jerry Gane

1 lună in urmă 1

Dinamo și-a dezamăgit din nou fanii. A pierdut cu 5-0 pe teren propriu prima oară după anul 1986. Golurile lui Jo Santos, George Ganea, Tsoumou și „dubla” lui Ciobanu au decis rezultatul partidei. Ion Marin a pus tunurile pe antrenori și pe jucători și a plecat furios acasă.

Dinamo, meci horror pe teren propriu. Trupa lui Jerry Gane a pierdut cu 5-0 confruntarea cu Viitorul, formație antrenată de Mircea Rednic. Ion Marin i-a criticat dur pe jucători, dar și pe antrenori. Legenda dinamovistă a trimis săgeți și către Jerry Gane atunci când a afirmat că jucătorii sunt căzuți fizic.

„Plec acasă trist, dezamăgit, pierzi cu 5-0. Pus pe gânduri pentru că factorul sportiv e mult în jos, asta înseamnă că antrenamentele nu se desfășoară la cotele care ar trebui.

Sunt căzuți fizic cu siguranță pentru că am văzut în seara asta o rupere a echipei în două, cinci jucători în atac, cinci în apărare, fără să aibă o potență fizică deosebită, i-au depășit inclusiv la viteză, tehnică… toate capitolele”, a declarat Ion Marin.

Ion Marin, mesaj dur pentru jucătorii lui Dinamo: „Sunt căzuți fizic! „Să nu uite niciodată că au participat!”. De ce retrogradarea e o soluție mai bună

Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” a avut un mesaj special pentru jucători. Dinamo se află pe locul 13 cu 26 de puncte și se află la doar 10 puncte de ultimul loc.

„Eu spun că decât faliment, mai bine retrogradare. Nu sunt drepturi TV, dar e o situație dezastruoasă, eu încă sper că cineva va prelua acțiunile. Forma jucătorului nu ține doar de bani, ține și de valoare jucătorului.

Să nu uite niciunul dintre jucători că dacă se întâmplă ceva cu Dinamo, că ei au participat la lucrul acesta, să nu uite niciodată. Mai bine să pună mâna să lucreze 100%”, a mai spus fostul antrenor și internațional dinamovist.

Ion Marin a vorbit și despre problemele financiare ale trupei din „Ștefan cel Mare”.

Nu este nimic întâmplător. Mai important e de unde se vor găsi banii ca să îți iei licența, de unde vei găsi puterea ca să te reechilibrezi ca să nu cazi în B, importantă e și Cupa României, nu zic nu, dar situația de acum e îngrijorătoare”, a mai spus cel căruia fanii i-au numele de „Săpăligă”.

The post Ion Marin i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo: „Să nu uite niciodată că au participat!”. De ce retrogradarea e o soluție mai bună + săgeți către Jerry Gane appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă