Ion Marin, avertisment după victoria cu FCSB: „Poate că Dinamo câștiga Cupa, dar ce facem dacă n-are bani de licență?”

2 luni in urmă 1

Dinamo este în sferturile Cupei României și visează chiar la câștigarea trofeului, dar Ion Marin n-a fost prea entuziasmat de calificarea „câinilor”: roș-albii ar putea să nu ia licența, pe fondul problemelor financiare.

Ion Marin n-a uitat nici de Pablo Cortacero și oamenii lui și nu își explică ce plan au de fapt spaniolii la Dinamo.

Fost mare jucător în „Ștefan cel Mare”, Ion Marin a avut numai cuvinte de laudă pentru portarul Mihai Eșanu și a criticat-o pe FCSB pentru faptul că și-a menajat titularii. Ajunsă în sferturile Cupei, Dinamo se poate gândi chiar la câștigarea trofeului, după ce din competiție a fost eliminată și campioana CFR Cluj.

Ion Marin, după victoria lui Dinamo cu FCSB: „Ce facem dacă nu avem banii de licență?”

„Prima mare greșeală pe care a făcut-o FCSB a fost că a crezut că se poate și așa. A fost o partidă bună pentru Eșanu, eu cred în el și sper ca acest băiat să crească în valoare. Pe Dinamo o văd cu frământările care sunt. Se apropie în martie licența, ceea ce înseamnă foarte mulți bani.

Sunt mari emoții și foarte puțini bani. Au ieșit echipe importante din Liga 1 din Cupă. Poate că Dinamo câștigă Cupa, dar ce facem cu Cupa, dacă nu avem banii de licență? Nu îmi mai pun nicio speranță în spanioli. Problema e că ei nu vor să renunțe la acțiuni. Nu dau nici banii, nu dau nici acțiunile. Ce naiba vor, nu mai știe nimeni”, a spus Ion Marin, la finalul derby-ului din Cupa României.

The post Ion Marin, avertisment după victoria cu FCSB: „Poate că Dinamo câștiga Cupa, dar ce facem dacă n-are bani de licență?” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă