Ion Crăciunescu, un nou atac la adresa lui Pablo Cortacero. „Nu pot să accept așa ceva!”

1 lună in urmă 9

Ion Crăciunescu a lansat un nou atac la adresa lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, după ce spaniolul i-a acționat în instanță pe dinamoviști.

Pablo Cortacero a pierdut primul proces cu Dinamo, unde nu s-a prezentat și nici nu a trimis niciun reprezentant, iar acum spaniolul i-a acționat din nou în judecată pe suporteri.

Spaniolul a decis să îi acționeze din nou în judecată pe suporterii lui Dinamo, toate acestea în urma unei decizii luate în data de 27 noiembrie în Consiliul de Administrație. Ibericul a fost îndepărtat din funcția de președinte al CA, iar în locul său a fost numit Constantin Eftimescu, lucru care nu a fost pe placul lui.

Ion Crăciunescu, un nou atac la adresa lui Pablo Cortacero

Ion Crăciunescu a ieșit din nou la atac și Pablo Cortacero i-a picat victimă. „Eu am spus de multe ori, dar parcă nu mă pot împăca cu gândul ăsta. Cum în țara asta pot face unii ce vor ei și să nu le spună nimeni ”stop, băieți. Suntem în stare să facem niște regulamente care să nu vă permită să vă bateți joc de noi”, cum își bat joc acești oameni care stau și se uită la suporteri cum strâng ei bani, cum finanțează ei, și ei să-i dea în judecată pe suporteri și să-și revendice drepturile, că ei sunt capitaliștii care țin Dinamo. Pe cuvânt, nu pot să accept așa ceva”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport Special.

Ion Crăciunescu, dorit în conducerea lui Dinamo

Ion Crăciunescu a fost dorit de oficialii spanioli și de fanii din PCH în conducerea lui Dinamo în luna octombrie a anului 2020, dar faptul că ibericii au amânat întâlnirea directă l-au făcut pe fostul arbitru să înceapă un război împotiva lor.

„Săptămâna această mi-au spus că 100% ne vedem, m-au amânat pentru săptămâna viitoare. Vreau să le transmit că expiră timpul, eu dacă promit ceva mă țin de cuvânt. Așa am fost toată viața mea. Dacă dânșii au promis și nu s-au ținut de cuvânt, înseamnă că în fața mea n-au cuvânt. Dacă n-au cuvânt, eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor. Da?”, spunea Ion Crăciunescu, conform Digisport.ro.

The post Ion Crăciunescu, un nou atac la adresa lui Pablo Cortacero. „Nu pot să accept așa ceva!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă