Ion Crăciunescu l-a atacat pe Rednic: „Vrea să acopere ceea ce este acolo, de-aia face vâlvătaie”

1 lună in urmă 2

Imediat după meciul dobrogenilor cu Chindia, încheiat la egalitate, scor 0-0, Rednic a atras atenția asupra greșelilor de arbitraj care ar fi fost comise împotriva echipei sale. Ion Crăciunescu l-a „taxat” pe antrenorul Viitorului, despre care spune că doar caută scuze, când echipa sa joacă foarte slab.

Ion Crăciunescu, atac la Mircea Rednic: „N-ai o ocazie pe meci, despre ce vorbim?”

„Domnul Rednic este un tip deștept, dar găsește tot felul de subterfugii ca să acopere tot ceea ce este acolo. O echipă într-o schimbare totală de când a venit el. Să nu se supere, dar una era Viitorul care producea un spectacol fotbalistic la fiecare meci și alta este Viitorul în ziua de astăzi, care nu leagă nici 2-3 pase, nu au nicio ocazie

Rednic face vâlvătaie, «stai să vezi, că e din cauza altor factori, nu ce fac eu». Păi mai este Viitorul aceeași echipă? Nu trebuie să fii specialist ca să vezi cum juca Viitorul înainte să vină el și cum joacă acum. 

Poate să fie cineva mulțumit când se uită la echipa asta? În afară de Rednic. Cred că Hagi nu e mulțumit, cred că Gică Popescu nu. Eu, ca telespectator, nu. N-ai o ocazie pe meci, hai să fim serioși, despre ce vorbim?”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

Viitorul a câștigat doar două dintre cele 15 meciuri jucate sub comanda lui Mircea Rednic. Dobrogenii mai au 9 egaluri și 4 înfrângeri, golaverajul fiind 18-16, un mare ajutor în acest sens fiind victoria zdrobitoare cu Dinamo, scor 5-0. Viitorul ocupă locul 11 în Liga 1, cu 31 de puncte, 6 sub locul 6, primul de play-off.

VIDEO. Ion Crăciunescu, dezvăluire incredibilă după 46 de ani: „Mitică Dragomir m-a scos din fotbal! Aşa m-am apucat de arbitraj”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Emil Săndoi explică disputa de pe teren cu Mihai Costea: „Se pare că nu m-am făcut înțeles”Șerdean a dat-o în judecată pe Dinamo! Ce solicită instanței inamicul DDB

Băiat român de 14 ani, sedus de vecina care-i putea fi mamă. Întregul film al evenimentelor

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă