Ion Crăciunescu, dur cu Kyros Vassaras: „Mereu s-au descoperit niște arbitri talentați, acum nu e niciunul” + Salariul grecului de la FRF

1 lună in urmă 1

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român și acum analist tv, continuă războiul cu președintele CCA, grecul Kyros Vassaras. Una dintre acuze este aceea că are un salariu exorbitant primit din partea FRF.

În urmă cu șase luni, vâlceanul a făcut dezvăluiri incendiare despre lupta pentru putere de la Comisia Centrală a Arbitrilor! Conform lui Ion Crcăiunescu, Kyros Vassaras nu se înțelege deloc bine cu Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, existând neînțelegeri între aceștia.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ion Crăciunescu, dur cu Kyros Vassaras: „Mereu s-au descoperit niște arbitri talentați, acum nu e niciunul”

Fostul mare arbitru susține că Deaconu vrea să ajungă președintele CCA și tocmai de aceea nu are o relație bună cu Vassaras.

„Kyros Vassaras câștigă 8500 de euro net pe lună plus cheltuieli de transport plus masă plus cazare. Nicio țară din lume nu are preșdedinte un străin la Comisia Centrală a Arbitrilor, instructori au mai fost, cazul lui Collina în Ucraina.

Spuneți-mi un nume lansat de el de când conduce Comisia Centrală a Arbitrilor.

Nu există în istoria arbitrajului românesc un președinte care să nu fi lăsat ceva în urma lui, mereu s-au descoperit niște arbitri talentați, acum nu e niciunul”, a fost comentariul lui Ion Crăciunescu, în exclusivitate la emisiunea Realitatea Sportivă la Realitatea TV.

Refuzat ca observator atât de Mircea Sandu cât și de Răzvan Burleanu

“Eu i-am pus pe masă o hârtie în care i-am solicitat dreptul de a fi observator, dar nici nu a băgat-o în seamă.

Eu am știut că așa va face și atunci mă întreb cum vreți să conduceți voi fotbalul românesc, când vă înconjurați de lingușitori și de cei care nu au făcut nimic pentru arbitrajul românesc.

Chiar are calități bune de instructor, a venit și a predat niște lecții, omul cunoaște.

Însă una e să predai și alta să simți pulsul din țara respectivă. Și-a pus o povară în cârcă că a pus în comisie mai mulți asistenți care nu aveau calități sau alții care și-au încheiat cariera mai devreme că nu își luau testele”, a adăugat Crăciunescu.

Vassaras, fost arbitru internațional până la vârsta de 41 de ani, are în palmares o semifinală de Liga Campionilor, una de Europa League, și câte o prezență la Campionatul Mondial, Jocurile Olimpice și Campionatul European. În prezent, ocupă și funcția de membru al Comisiei de Arbitri UEFA.

Grecul în vârstă de 55 de ani conduce Comisia Centrală a Arbitrilor din iulie 2014, atunci când a fost validat în ședința Comitetului Executiv al FRF.

The post Ion Crăciunescu, dur cu Kyros Vassaras: „Mereu s-au descoperit niște arbitri talentați, acum nu e niciunul” + Salariul grecului de la FRF appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă