Ion Crăciunescu, după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland: „A fost nesăbuit! A mai făcut un gest asemănător la FCSB – CFR”

6 zile in urmă 14

Octavian Șovre, arbitru asistent la meciul dintre Manchester City și Borussia Dortmund, scor 2-1, i-a cerut autograf lui Erling Haaland și a fost criticat de către Ion Crăciunescu.

Manchester City și Borussia Dortmund s-au întâlnit în cadrul meciului tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, englezii au învins cu scorul de 2-1, iar „centralul” Ovidiu Hațegan a fost contestat pentru câteva faze controversate.

După ce a fost implicat în scandalul de rasism de la meciul dintre PSG și Bașakșehir, alături de Sebastian Colțescu, Octavian Șovre a furat din nou prim planul.

Ion Crăciunescu, după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Deși nu este un gest ce poate fi suspendat, Ion Crăciunescu este de părere că Octavian Șovre nu trebuia să îi ceară autograful lui Erling Haaland într-un cadru oficial precum a fost meciul dintre Manchester City și Borussia Dortmund.

„Șovre este un tip elegant, mie îmi place, îmi pare rău de ceea ce i s-a întâmplat. Sigur că dă rău ca imagine, dar nu este ceva grav. Însă nu putea face acest gest în contextul unei partide, a fost nesăbuit.

A mai făcut un gest asemănător la partida dintre FCSB și CFR, a adunat autografe de la jucători pentru o acțiune caritabilă.

Abia am scăpat de scandalul cu «ăla negru» și se răstoarnă una după alta, nu ne prinde bine, dar nu este o chestiune pentru care trebuie sancționat sau suspendat.

Pe vremea mea, după un meci ni se aducea câte un tricou de la delegați în cabină, nu ceream noi”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

The post Ion Crăciunescu, după ce Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland: „A fost nesăbuit! A mai făcut un gest asemănător la FCSB – CFR” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă