Ion Crăciunescu, după ce a dat bani pentru Dinamo: "Recunosc, am fost naiv". Ce spune de lupta de putere Badea - Mureșan

3 săptămâni in urmă 18

  • Liga Națională de Baschet: Timișoara - Craiova, joi, 17:30, Digi Sport 2

  • Fotbal Club: Mircea Lucescu, invitatul zilei, joi, 19:30, Digi Sport 1

Fostul mare arbitru FIFA a ajuns însă să regrete această decizie, pentru că s-a constatat că echipa are nevoie de ajutorul financiar al suporterilor în mod permanent. Asta l-a surprins pe Crăciunescu.

Ion Crăciunescu: "Am crezut că e o etapă trecătoare la Dinamo și trebuie să recunosc că am fost naiv"

"Eu am crezut că e o etapă trecătoare la Dinamo și trebuie să recunosc că am fost naiv. Chiar, în naivitatea mea, am intrat și eu, am dat și eu o sumă. Am zis: 'e o echipă la greu, dom'le, dau și eu o dată, ca toată lumea'.

Dar nu m-am gândit niciun moment că devine o obișnuință lună de lună. Păi faci un efort o dată, se pune echipa pe picioare și merge pe drumul ei. Eu nu am fost nici dinamovist, nici stelist, n-am avut niciun fel de treabă.

Dar am zis: 'bă, e o echipă de fotbal din România'. De atâția ani vorbim de o soluție și nu se găsește. Pentru că la noi merge orice. Merge să intri în insolvență și să fii în Liga 1, merge să nu ai buget, merge cu orice.

Și atunci Dinamo, prin hibele de regulament care sunt, nu a putut să spună 'stop, hai să vedem cum facem cu echipa asta!' Dar așa, vorbim de un an jumate, nu am vorbit niciodată atât", a spus Ion Crăciunescu în exclusivitate la Fotbal Club.

Rednic ar fi fost adus de Nicolae Badea la Dinamo și apoi dat afară de Iuliu Mureșan

Demiterea lui Mircea Rednic și înlocuirea sa cu Flavius Stoican ar putea fi ultima mare greșeală a "câinilor". Asta ar putea fi constatarea după ce Rednic a spus că Nicolae Badea l-a adus, nu Iuliu Mureșan, iar cel care l-a dat afară a fost Mureșan.

În plus, directorul dinamoviștilor a fost întrebat dacă își reproșează ceva, după plecarea lui Rednic, iar acesta a spus misteros: "Faptul că am avut încredere în alții".

Declarația ar putea face referire la faptul că el își reproșează că ar fi mers pe mâna lui Badea în numirea lui Rednic. Dacă Badea și Mureșan ar intra în conflict, Crăciunescu susține că acesta ar putea fi sfârșitul lui Dinamo.

"Păi nici acolo nu sunt lucrurile reglate. Păi acum ai văzut ce s-a creat, după asta? O parte dintre suporteri nu sunt de acord cu noul antrenor, se retrag. Și domnul Badea a mai fost și a ajutat echipa asta.

Dacă se produce prăpastia asta cu domnul Badea și cu suporterii... Dacă domnul Badea a luat-o așa cu suporterii....", a precizat Crăciunescu.

Fanii dinamoviști, furioși pentru îndepărtarea lui Mircea Rednic!

Prin vocea președintelui DDB Spania, Dragoș Sterpu, fanii se așteaptă ca efectele schimbării lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican să fie imediate, altfel vor schimba atitudinea față de conducătorii dinaoviști.

Fanii dinamoviști vor șase puncte în următoarele două runde din Liga 1, în luna ianuarie, pentru ca schimbare lui Mircea Rednic să se justifice. Suporterii lui Dinamo par dispuși să uite de fair-play în relația cu conducerea, dacă nu se ține cont și de părerea lor în continuare.

Cred că cineva vrea să vadă acest club falimentat. Prin această decizie, Mureșan și-a luat Muntele Caraiman în spate. Rednic a fost suținut de noi, de DDB, a avut sprijinul nostru. Iar în momentul de față, după această decizie, dacă Dinamo nu o să ia 6 puncte în urmatoarle două meciuri, Mureșan o să afle ce înseamnă Dinamo. O să plece fugind din București.

Nu îl înțeleg pe Flavius Stoican. De ce și-a luat această problemă în spate. Și cel mai grav este pentru noi, dinamoviștii, că scandalagii vor rămâne la echipă. Filip, Matei și toți ceilalți. Ne pare rău pentru Flavius că a acceptat mocirla lui Mureșan. Mă sună sute de dinamoviști și mă roagă să vorbesc, de asta am dat această declarație”, a spus Dragoș Sterpu, în exclusivitate pentru PlaySport.ro.

Etichete: ion craciunescu , iuliu muresan , fani dinamo , nicolae badea , suporteri dinamo , ddb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă