Ion Crăciunescu, acuze dure după meciul de la Sibiu. „Anamaria Prodan a făcut lucruri bune, dar de când s-a dus acolo arbitrii sunt prinși într-un vârtej”

4 luni in urmă 20

Este scandal după partida FC Hermannstadt – FC Botoşani. Gazdele au câștigat cu 2-1 după o greșeală arbitrului Andrei Chivulete care a acordat o lovitură de la 11 metri în minutul 89. Jucătorii de la FC Botoșani au făcut scandal, iar Ion Crăciunescu a făcut o declarație surprinzătoare. Fostul arbitru internațional susține că echipa gazdă are cam multe arbitraje „prietenoase” de când s-a dus acolo Anamaria Prodan.

FC Botoșani avea nevoie de o victorie la Sibiu. Cu trei puncte moldovenii ar fi urcat până pe locul doi în Liga 1. Meciul a început rău pentru echipa lui Marius Croitoru. Jo Santos a executat foarte bine o lovitură de colț, mingea l-a lovit pe Șeroni și a ajuns în poartă. Oaspeții au egalat după Patache l-a pierdut pe drum pe Jo Santos, a centrat foarte bine în careu de unde Keyta a trimis mingea în poartă.

Partida se îndrepta spre un rezultat de egalitate. Haruț a alunecat în careu, Mayoral a căzut peste el și arbitrul Andrei Chivulete s-a grăbit și a acordat lovitură de la 11 metri. Pires a transformat impecabil și a adus prima victorie pentru Hermannstadt într-un duel cu Botoșani.

Ion Crăciunescu, acuze dure după partida de la Sibiu

Ion Crăciunescu a lansat acuze dure în studioul Digi Sport când a văzut faza care a decis partida.

„Văd bine și sunt la distanță mai mare decât Chivulete. Un lucru este cert. Anamaria Prodan a făcut lucruri bune, dar de când s-a dus acolo arbitrii sunt prinși într-un vârtej acolo. A dat un fault în minutul 31 că am plecat din fața televizorului.

Cum să dai penalty? De ce să dai un penalty? Este un contact involuntar și cad amândoi. De ce să dau penalty? Anamaria Prodan și-a făcut treaba… A adus un antrenor foarte bun și echipa joacă. Eu m-am ferit în final de meci…. Penalty se dă când este clar. Când iei o decizie trebuie să fie clar ca lumina zilei”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

The post Ion Crăciunescu, acuze dure după meciul de la Sibiu. „Anamaria Prodan a făcut lucruri bune, dar de când s-a dus acolo arbitrii sunt prinși într-un vârtej” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă