Ion Crăciunescu a dezvăluit ce ar putea face Colțescu după suspendarea dictată de UEFA: ”Păcat de el, s-a irosit!”

1 lună in urmă 1

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Arbitrul român a fost suspendat din toate competițiile până pe 30 iunie, iar Ion Crăciunescu a explicat de ce UEFA a dat acest verdict și ce urmează pentru Sebastian Colțescu.  

”S-a creat o confuzie atunci din cauza spusei lui Colțescu. Când sunt două forțe mari în joc, precum președintele Turciei, Erdogan, și cei de la PSG, un club mare, se pedepsește cel mai slab, iar el a fost punctul nevralgic, mai ales că l-au acuzat unii care trebuiau să-l apere.

UEFA îl sancționează pe Colțescu pe un singur considerent, acela că nu a găsit cuvântul potrivit, pentru o exprimare care trebuia evitată.

Mai vinovat mi se pare Ovidiu Hațegan care trebuia să intervină, să tempereze spiritele, să vorbească cu căpitanii de echipă, Colțescu se ducea în tribună, întreruperea unui meci e un lucru extrem de grav.

Acum, Colțescu ar putea continua ca arbitru de rezervă sau în camera VAR. Îmi pare rău de el, a fost un talent mare, s-a irosit singur”, a fost reacția lui Ion Crăciunescu la emisiunea Digi Sport Special.

Vezi video cu declarațiile lui Ion Crăciunescu:

Etichete: ion craciunescu , ovidiu hategan , sebastian coltescu , acuzatii rasism sebastian coltescu , uefa sebastian coltescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă