Ion Crăciunescu a dat verdictul! FCSB a câștigat la Mediaș după un penalty greșit acordat de arbitrul Sebastian Colțescu

3 luni in urmă 28

FCSB a câștigat partida de la Mediaș după o greșeală a arbitrului Sebastian Colțescu. Octavian Popescu a căzut în careu și a obținut partida după ce Sergiu Buș a transformat lovitura de la 11 metri. Ion Crăciunescu l-a criticat pe centralul partidei și a spus că a fost o decizie greșită.

Gaz Metan Mediaș – FCSB se îndrepta spre un meci egal. Scorul era 2-2 în momentul în care Octavian Popescu a căzut în careu, în minutul 89, după un duel cu Butean. Sebastian Colțescu a acordat lovitură de la 11 metri, iar Sergiu Buș a marcat golul victoriei. Ion Crăciunescu nu a fost de acord cu decizia arbitrului și a spus că nu vede niciun contact.

„Eu nu văd niciun contact. Dacă jucătorul cu numărul 21 de la Mediaș îl atinge pe cel de la FCSB, reacția acestuia din urmă trebuie să fie alta. Jucătorul de la FCSB trece de adversar, apoi cade. Eu nu văd niciun contact! Te poți păcăli ca arbitru la o asemenea fază. A fost un arbitraj foarte bun până la această fază.”, a declarat fostul arbitru FIFA.

Ion Crăciunescu i-a ironizat și pe cei care conduc fotbalul românesc și le-a reproșat că nu există arbitraj video la partidele din Liga 1.

 E necesar VAR-ul, dar trebuie să dorească și unii oameni să-l implementeze”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

The post Ion Crăciunescu a dat verdictul! FCSB a câștigat la Mediaș după un penalty greșit acordat de arbitrul Sebastian Colțescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă