Ion Crăciunescu a dat răspunsul pe loc când a fost întrebat dacă ar reveni ca președinte al CCA

4 săptămâni in urmă 17

  • Liga 1: Farul - FCSB, joi, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Ion Crăciunescu este un vechi contestatar al actualului președinte CCA, Kyros Vassaras

"Mulțumesc pentru apreciere. Nu mă mai gândesc la așa ceva. Eu trebuia să fiu mai demult acolo", a spus Crăciunescu, surprins de întrebare.

Ion Crăciunescu este un cunoscut critic al actualei conduceri a CCA, sub comanda lui Kyros Vassaras. El a spus de nenumărate ori că ar fi normal ca președinția să fie asigurată de cei mai mari foști arbitri români, printre care Igna, Balaj, sau chair Porumboiu, cu care s-a și contrat de câteva ori.

"CCA e condusă de nişte oameni care nu au ce căuta acolo. Kyros Vassaras câștigă 8500 de euro net pe lună, plus cheltuieli de transport, plus masă, plus cazare. Nicio țară din lume nu are președinte un străin la Comisia Centrală a Arbitrilor", a spus Ion Crăciunescu în august, după ce Comisia centrală a Arbitrilor nu a dat nicio explicație la situațiile și polemicile din ultimii ani.

Ion Crăciunescu a fost președintele CCA în trei mandate

Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Crăciunescu (71 de ani) a fost preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor în intervalul iunie 2003 - octombrie 2005. În 2011 a redevenit preşedinte al CCA, funcţie din care a fost demis în august 2012, după decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Însă în mai 2013, Ion Crăciunescu a câștigat, la Tribunalul Vâlcea, dreptul de a fi repus în funcţie de Federaţia Română de Fotbal. A rămas preşedintele CCA până în iulie 2013, când a demisionat.

În octombrie 2010, Ion Crăciunescu a fost inclus de către Federaţia de Istorie şi Statistică a Fotbalului în topul celor mai buni 100 de arbitri din perioada 1987-2011, aflându-se pe locul 44, cu 40 puncte.

Etichete: ion craciunescu , cca , comisia centrala a arbitrilor , kyros vassaras
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă