Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul de la România U21 – Ungaria U21. „Frate, e ceva ca bună ziua! Astea sunt greșeli uriașe!”

1 săptămână in urmă 1

Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul de la meciul câștigat de România U21 cu Ungaria U21, scor 2-1, în etapa a 2-a din Grupa A de la EURO 2021.

România U21 a fost dezavantajată de modul în care Lawrence Visser a arbitrat meciul cu Ungaria U21, scor 2-1, iar fostul mare „central” român susține că erorile belgianului eu fost foarte mai și s-a declarat surprins de mimica acestuia.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul de la România U21 – Ungaria U21

„În mod normal la Europeanul de tineret erau delegați tinerele talente din arbitraj. Astea sunt gafe mari! Frate, e ceva ca bună ziua la acel penalty, nu poți să treci peste el. Pe mine m-a uimit mimica lui, care se uita la asistent și aștepta decizia lui. Sunt și în campionatul nostru unii arbitri care procedează așa.

De asta ești arbitru, trebuie să-ți asumi responsabilitatea. Nu știu ce-l recomandă pe acest arbitru belgian”, a spus Ion Crăciunescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Echipa națională a României U21 are o victorie și o remiză în cele două meciuri jucate în Grupa A de la EURO 2021 și a adunat 4 puncte după duelurile cu Olanda U21 și Ungaria U21.

Clasamentul din Grupa A de la EURO 2021:

Germania U21 – 4 puncte România U21 – 4 puncte Olanda U21 – 2 puncte Ungaria U21 – 0 puncte Pentru echipa națională a României U21 urmează meciul cu Germania U21, marți, 30 martie, ora 19.00, în etapa a 3-a din Grupa A, iar partida va fi Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe TVR  și la Radio România Actualități.

The post Ion Crăciunescu a analizat arbitrajul de la România U21 – Ungaria U21. „Frate, e ceva ca bună ziua! Astea sunt greșeli uriașe!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă