Ion Caramitru, prietenul lui Gheorghe Hagi! Amintirile de neuitat ale marelui actor: „Un băiat deosebit, de mare caracter!” Ce spunea despre Kira Hagi

1 lună in urmă 28

Ion Caramitru a avut prieteni și în lumea sportului! Regretatul actor l-a cunoscut bine pe Gheorghe Hagi și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu acesta, în ziua în care „Regele” a împlinit 50 de ani.

Gheorghe Hagi a fost caracterizat drept „un om de mare caracter” de Ion Caramitru, care a murit în aceeași zi cu un alt nume mare: Ion Patzaichin.

Marele actor și regizor Ion Caramitru a reușit să bucure sufletele a milioane de români prin piesele sale de teatru și filmele în care a jucat. Între 1996 și 2000, el a fost ministru al Culturii. În 1984, Ion Caramitru a primit, la Festivalul Național al Filmului din Costinești, Premiul Special al Juriului pentru rolul principal din filmul Luchian.

Ion Caramitru, amintiri cu Gheorghe Hagi: „Un băiat deosebit, de mare caracter!”

Ion Caramitru a avut doar cuvinte frumoasă pentru Gheorghe Hagi și spunea în 2015 cum a ajuns să-l cunoască pe fostul mare jucător al naționalei României.

„În fiecare an se organiza o întâlnire a studenților aromâni, unde eram amândoi invitați. Ne-am întâlnit și la Societatea Macedo-Română. Vă pot spune că Gică este un băiat deosebit, un om de mare caracter”, mărturisea Caramitru, conform Sportnews.ro.

Regretatul actor n-a uitat-o nici pe Kira Hagi și a subliniat talentul și ambiția acesteia.

„Știu că fata lui, Kira, vrea să devină actriță. Eu vă pot spune că am ascultat-o în ultimul ei an de liceu și este foarte talentată. Am descoperit în ea nu doar talent, dar și acel filon al ambiției de a reuși în viață, lucru moștenit, cu siguranță, de la tatăl ei”, spunea Caramitru.

The post Ion Caramitru, prietenul lui Gheorghe Hagi! Amintirile de neuitat ale marelui actor: „Un băiat deosebit, de mare caracter!” Ce spunea despre Kira Hagi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă