Iohannis: România condamnă cu fermitate anunțul președintelui Putin cu privire la următorii pași către escaladarea în continuare a războiului ilegal împotriva Ucrainei și reiterează apelul către Rusia să își retragă complet toate forțele armate

1 săptămână in urmă 19

Președintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, într-un mesaj publicat pe Twitter, că România condamnă cu fermitate anunțul președintelui Putin cu privire la următorii pași către escaladarea în continuare a războiului ilegal împotriva Ucrainei.

„România condamnă cu fermitate anunțul președintelui Putin cu privire la următorii pași ai Rusiei către escaladarea în continuare a războiului său ilegal împotriva Ucrainei. România își reiterează apelul către Rusia să oprească imediat agresiunea împotriva Ucrainei și să își retragă complet toate forțele armate”, a transmis Klaus Iohannis.

Romania🇷🇴 strongly condemns President Putin’s announcement about Russia’s next steps towards further escalation of its illegal war against Ukraine🇺🇦. Romania reiterates its call for RU to stop immediately its aggression against UA and to fully withdraw all its armed forces.

— Klaus Iohannis (@KlausIohannis) September 21, 2022

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă