Iohannis mulțumește Republicii Moldova pentru ajutorul în lupta împotriva Covid: „Nu vom uita acest gest”

1 săptămână in urmă 21

Klaus Iohannis și Maia Sandu la Palatul Cotroceni. Foto/Administrația Prezidențială Klaus Iohannis și Maia Sandu la Palatul Cotroceni. Foto/Administrația Prezidențială

Președintele României a ținut să mulțumească medicilor din Republica Moldova care au luptat alături de colegii români în pandemie. Declarația a fost făcută cu ocazie vizitei președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu.  

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 12:23

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

„Am avut în acest an un dialog bilateral extrem de intens, pe toate palierele. Am avut discuții deosebit de fructoase. Cum am spus, cu un nou guvern și parlament la Chișinău, eforturile noastre o să fie într-adevăr de substanță. Cooperarea pe linie guvernamentală a cunoscut un reviriment. Fructificăm oportunitățile în vederea cooperării bilaterale. Am dovedit că putem conlucra eficient, acordând sprijin reciproc. Adresez mulțumiri doamnei președinte și medicilor pentru ajutorul generos, în momentele de pandemie. Medicii din Moldova au vent în România pentru a lupta în prima linie. Nu vom uita acest gest”, a declarat Iohannis. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă