Iohannis, la Congresul PNL: „Partidul este supus testului de maturitate. Am promis 4 ani de stabilitate politică”

4 săptămâni in urmă 15

Klaus Iohannis, la Congresul PNL Klaus Iohannis, la Congresul PNL

Klaus Iohannis a avut un discurs, sâmbătă, la Congresul PNL. Președintele a criticat dur modul în care Ludovic Orban și Florin Cîțu au dus campania internă. Discursul său a fost întrerupt permanent de aplauze și ovațiuni la adresa lui Ludovic Orban. Delegații au strigat: „Orban”, „Orban”, la fiecare pauză și chiar peste discursul președintelui.

SÂMBĂTĂ, 25 SEPTEMBRIE 2021, 11:23

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

„Bună ziua, dragi liberali. Nu ne-am întâlnit de mult în această formulă. Mă bucur să vă văd într-un număr atât de mare. Vă salut pe toți, liberali din toată țara.

Ne aflăm într-un moment de inflexiune. Nu doar pentru PNL ci și pentru România. Nu a fost o campanie așa cum mulți ne-am fi dorit. PNL este un partid viu. Competiția a fost deschisă, dar mi-ar fi plăcut să fie mai multe dezbateri pe proiecte, pe moțiuni.

Din păcate, s-au spus cuvinte dure care sapă credibilitatea unui partid puternic încercat care a avut curaj să-și asume responsabilitatea guvernării într-o perioadă grea”, a spus Iohannis.

„De mâine, ambele echipe trebuie să susțină unitatea. Este imperativ să depășim criza.

Cei care au participat la competiția electorală trebuie să demonstreze că PNL e în continuare cel mai important partid din România, nu doar pentru tradiția sa, nu doar pentru că milioane de români iubesc fibra liberală”, a mai spus președinteșe țării.

Pe parcursul discursului, mulțimea a strigat „Orban”, „Orban”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă