Iohannis, în fața ambasadorilor străini: La finalul anului trecut, clasa politică din România a dovedit maturitate democratică. Ce AȘTEPTĂRI are de la Coaliția PSD-PNL

1 săptămână in urmă 12

Klaus Iohannis, președintele României Klaus Iohannis, președintele României

Președintele Klaus Iohannis a avut, astăzi, de la ora 12:00, întâlnirea anuală cu șefii misiunilor diplomatice acreditați la București. Cu acest prilej, șeful statului a susținut un discurs. 

MIERCURI, 12 IANUARIE 2022, 12:25

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

Cu acest prilej, Iohannis a lăudat coaliția PSD-PNL, precizând că cele două mari partide au dovedit maturitate politică, iar acum "trebuie să livreze rezultate pentru a duce România într-o nouă etapă de dezvoltare".

"La finalul anului trecut, clasa politică din România, a dovedit maturitate democratică. Printr-un proces care nu a fost deloc ușor, dar care este firesc în fiecare democrație a fost constituită o coaliție solidă în Parlamentul României, ca rezultat a fost instalat un guvern care trebuie să asigure stabilitatea țării și să conducă societatea românească către o noupp etapă de modernizare. Acest nou Guvern trebuie să îndeplinească așteptările cetățenilor care doresc soluții concrete pentru a gestiona efectele pandemiei, crizei energetice, pentru implementarea deplină a PNRR, care reprezintă un obiectiv de prioritate zero, precum și pentru asigurarea bunăstării țării noastre și cetățenilor săi în sens larg”, a afirmat Iohannis.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă