Iohannis dă în USR și îl ține în brațe pe Cîțu - Cum reacționează românii la mesajul președintelui: "Sunteți marele artizan al USL 2.0"

1 lună in urmă 58

Klaus Iohannis și Florin Citu Klaus Iohannis și Florin Citu

Mesajul președintelui prin care critică înțelegerea dintre USR și AUR pentru a demite guvernul Cîțu a stârnit un val de critici din partea românilor. În cele mai multe dintre comentarii, oamenii îi sugerează lui Klaus Iohannis să nu îl mai protejeze pe Florin Cîțu și să nu gireze un USL 2, aluzie la posibilul blat care se conturează între PNL și PSD. 

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 15:04

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Președintele intervine brutal în criza guvernamentală. KIaus Iohannis pune tunurile pe USR-PLUS și susține că „noua alianță” cu AUR este „un afront la adresa românilor” și că partidul lui Barna si Ciolos s-ar fi discreditat iremediabil. O ieșire cu totul stranie în afara Constituției care impune șefului statului neutralitate politică.

Mesajul președintelui a adunat mii de comentarii numai în prima oră de la publicarea lui. Cele mai multe sunt critice. 

 "Prin această postare tocmai ce ați arătat că sunteți marele artizan al USL 2.0, al PNDL 3 și al blocării justiției. Ați călcat în picioare voturile milioanelor de români!", a spus unul dintre internauți. Mulți dintre cei care au comentat i-au sugerat președintelui să renunțe să-l mai susțină pe Florin Cîțu la șefia Guvernului. 

"Ok, domnule președinte, atunci renunțați la un premier care se dovedește a fi lipsit de cuvânt în relația cu partenerii! Doar nu o să destabilizați țara pentru un singur om, nu?!" 

 "În loc să vă protejați cățelușul, ar trebui să îi puneți botniță. A ajuns să fie un mic dictator, în ceea ce se vrea democrație. Invocați dialogul, dar premierul demite la secundă pe cine dorește și când dorește.", a fost un alt comentariu. 

Și liderul AUR, promotor al moțiunii împotriva guvernului Cîțu i-a postat un mesaj lui Klaus Iohannis.


"Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români.", a spus George Simion. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă