Ioana Tufaru, primele declarații despre al doilea copil: “Nu pot fi o mamă în cârje!” EXCLUSIV

1 lună in urmă 12

Ioana Tufaru (43 de ani), fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu, și iubitul Ionuț își adoră băiețelul, care le-a adus multă bucurie în suflete. Ioana exclude însă din start ideea de a mai avea un copil, din cauza vârstei: “Nu pot fi o mamă în cârje!”, ne-a spus Ioana, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro

“Nu îmi mai doresc al doilea copil. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje”.

Ioana Tufaru a avut mari emoții, acum șase ani, când fiul ei, Luca, s-a născut prematur, cântărind doar 1.700 de grame, în ziua în care a venit pe lume. Micuțul nu a rămas cu probleme de sănătate, fiind acum plin de energie.

Contactată de reporterii Impact.ro, Ioana Tufaru ne-a mărturisit care sunt motivele care o împiedică să devină din nou mamă:

“Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani. Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil”.

”De Paște o să stăm acasă. Având în vedere și problemele astea, cu pandemia, unde să mergem?”

Pe lângă aceste declarații tranșante, Ioana ne-a mai dezvăluit că ea și Ionuț s-au vaccinat anti-Covid-19, principalul motiv al deciziei fiind sănătatea băiețelului lor, Luca:

“Acum suntem la Bușteni, cu Ionuț și cu Luca, fiul nostru, am ajuns aici pentru că Ionuț și-a făcut rapelul. Și eu m-am vaccinat și am rapelul luna asta, pe data de 29 ale lunii. Niciunul dintre noi nu a avut simptome, ne-am simțit amândoi bine. Ne-am dorim să ne vaccinăm din prima, ca să scăpăm, plus că îl avem și pe Luca și nu vrem să riscăm nimic”.

Totodată, Ioana Tufaru ne-a mai mărturisit că Sărbătorile Pascale le vor petrece acasă, alături de membrii familiei:

“De Paște o să stăm acasă. Având în vedere și problemele astea, cu pandemia, unde să mergem? O să gătesc tot felul de mâncăruri, care se fac de Paște, din carne de miel, și cam atât. O să vină nașa noastră pe la noi, o să mai ieșim în parc, ne jucăm cu Luca și cam astea sunt Sărbătorile noastre”.

Ioana Tufaru ar fi vrut ca Gigi Becali să îi creștineze băiatul: ”I-am pus fiului meu și prenumele George”

Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a fost ajutată enorm, din punct de vedere financiar, de celebrul latifundiar Gigi Becali. Impresionat că Ioana și iubitul ei ajunseseră să doarmă în parc, pe bancă, Gigi le-a pus la dispoziție o garsonieră, într-unul dintre căminele sale din Berceni. În semn de recunoștință, Ioana Tufaru ar fi vrut ca Gigi Becali să îi creștineze copilașul.

“Toată lumea mă întreabă de ce i-am pus lui Luca trei prenume. Copilul meu se numește Luca Andrei George. După ce a venit Luca pe lume eu mi-am dorit foarte tare să ni-l boteze dânsul (Gigi Becali – n.r.). Din ce am aflat, nu putea să facă lucrul acesta, nu pentru că nu ar fi vrut, dar nu îi permitea religia. Am spus că vreau, într-un fel, să-i întorc gestul pe care el l-a făcut pentru noi. În semn de recunoștință, pentru că noi nu aveam cum să-i mulțumim altfel, i-am pus lui Luca și prenumele George”.

The post Ioana Tufaru, primele declarații despre al doilea copil: “Nu pot fi o mamă în cârje!” EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă