Ioana Tufaru, mărturie tulburătoare despre Anda Călugăreanu. Ce a spus despre mama ei care ar fi împlinit 75 de ani EXCLUSIV

1 lună in urmă 28

Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani, pe 24 octombrie. Ioana Tufaru, unica fiică a artistei, nu a uitat-o pe măicuța ei, care s-a stins din viață în urmă cu 30 de ani. Când dorul devine de nesuportat, Ioana strânge la piept fotografiile din copilărie, când zâmbeau fericite: ”Vom fi din nou împreună, după ce voi muri. Voi fi înmormântată lângă măicuța mea, la Bellu, acolo unde am loc de veci!”, ne-a declarat Ioana Tufaru, în exclusivitate pentru playtech.ro.

 Ce spune Ioana Tufaru despre Anda Călugăreanu: mărturii tulburătoare

  • ”De ziua mamei, strâng la piept pozele în care eram fericite. Mi-e atât de dor de ea!”

Ioana Tufaru duce dorul măicuței sale și nu trece o zi fără să nu se întoarcă în timp, atunci când Anda o răsfăța ca pe o prințesă. Pe 24 octombrie, zi în care Anda Călugăreanu ar fi împlinit 75 de ani, Ioana a fost un munte de tristețe:

”De ziua mamei, strâng la piept pozele cu noi, în care eram fericite, am zeci de fotografii. Mi-e atât de dor de ea! Din păcate, nu am și alte lucruri care i-au aparținut, pentru că m-am tot mutat, cu casa, de colo-colo, și s-au risipit.

În fiecare an, de ziua ei de naștere, împart pachete cu mâncare și merg la cimitir, ca să aprind lumânări și să îi duc flori”, ne-a mai declarat unica moștenitoare a Andei Călugăreanu.

”Când voi muri, voi fi din nou cu măicuța mea, am un mormânt chiar lângă ea”

Ioana a rămas orfană de ambii părinți, Dan Tufaru și Anda Călugăreanu fiind înmormântați în Cimitirul Bellu, din București:

”Și mama și tata sunt înmormântați în același cimitir, la Bellu, la câteva alei distanță. Când voi muri, voi fi din nou cu măicuța mea, am un mormânt chiar lângă ea, la Bellu.

Nici nu vreau să mă gândesc să mă înmormânteze în alt cimitir”, ne-a mai mărturisit Ioana Tufaru. Solista Anda Călugăreanu s-a stins din viață în urmă cu 30 de ani, la scurt timp după ce fusese diagnosticată cu cancer pulmonar.

Ioana Tufaru va lansa, la primăvară, o carte despre viața și cariera Andei Călugăreanu

Ioana și-a dorit enorm ca, de ziua mamei sale de naștere, să lanseze o carte despre viața și cariera Andei Călugăreanu. Lucrurile au stagnat, însă, din cauza unor artiști:

”Voiam să fac lansarea în luna octombrie, dar, din cauza artiștilor care au întârziat să îmi scrie despre mama, trebuie să mai aștept. Nu că nu vor, dar mă duc cu vorba. În aceste condiții, am zis să mai amân evenimentul pentru la primăvară”, ne-a mai mărturisit Ioana Tufaru, pentru playtech.ro

Ioana Tufaru primește în jur de 1.000 de lei, anual, din drepturile de autor ale părinților

Ioana Tufaru este singura moștenitoare a Andei Călugăreanu, așa că îi revin toate drepturile de autor, dar și o parte dintre drepturile de autor ale actorului Dan Tufaru, tatăl ei. Suma nu este mare, dar îi este de ajutor, având în vedere veniturile familiei.

Ioana are un ajutor de la stat de 700 de lei, lunar, iar soțul ei, un salariu foarte mic: ”Primesc drepturile de autor în două tranșe, nu sunt sume foarte mari, dar sunt bune, mă ajută. Valoarea este în jur de maximum 1.000 de lei anual. Din ei îmbrac copilul, mai plătim treburile casei”, ni s-a mai confesat Ioana Tufaru în exclusivitate pentru playtech.ro.

The post Ioana Tufaru, mărturie tulburătoare despre Anda Călugăreanu. Ce a spus despre mama ei care ar fi împlinit 75 de ani EXCLUSIV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă