Ioana Timofeciuc are probleme cu legea » Ce a făcut iubita lui Florinel Coman

1 lună in urmă 2

STIRI EXTRASPORT  ·  METROSPORT

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 martie 2021, 13:03 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 13:16

Ioana Timofeciuc (22 de ani), iubita lui Florinel Coman (22 de ani), are și ea probleme cu legea, după ce Florinel Coman s-a ales cu dosar penal la finalul lunii februarie, când a fost prins fără permis de conducere pe drumurile publice.

Ioana Timofeciuc, probleme cu legea

Pe site-ul Portal Just, pe numele Ioanei Timofeciuc apare un dosar, la secția civil. Ioana Timofeciuc a fost amendată de jandarmii din Constanța la finalul anului 2020, iar iubita lui „Mbappe” a decis să deschidă un proces în care contestă contravenția, conform cancan.ro. Următoarea ședință a procesului va avea loc pe 25 mai, de la ora 8:00.

Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”. În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie! Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Ce riscă Florinel Coman:

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere: 
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani
Art 335 din Codul Penal

Citește și alte știri de actualitate:

„Nebunia e relativă” » Femeia care i-a înnebunit pe Balotelli și Cristiano Ronaldo și-a provocat faniiCampioana României la fitness, Ramona Erturk, a vorbit despre drama vieții sale: a fost violată și bătută cu bestialitate pe când avea 6 ani! „A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase”

O minge de fotbal le-a adus sfârșitul! Doi frățiori români de 8 și 9 ani au murit în Germania

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă