Ioana Năstase aruncă vestea în privința despărțirii de Ilie Năstase. Ce spune despre divorț și despre seara în care a sunat la 112

1 lună in urmă 26


Actuala soție a fostului tenismen spune că vrea să se liniștească după ce ar fi fost pălmuită de acesta, dar lasă de înțeles că o despărțire este probabilă.


Ioana Năstase a povestit scenele care au făcut-o să plece de acasă, după ce ar fi fost lovită de Ilie Năstase.


„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă