Ioana, iubita lui Florinel Coman, probleme cu legea! Tânăra a fost amendată de jandarmii din Constanța | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 2

Ioana Timofeciuc nu se lasă mai prejos decât celebrul ei iubit în ceea ce privește problemele cu legea, dar tânăra iubită a lui Florinel Coman a decis să își caute dreptatea.

După ce Florinel Coman (22 de ani) s-a ales cu un dosar penal pentru că a fost prins cu un permis suspect în timp ce conducea cu 165 kilometri/ oră pe Autostrada Soarelui, iubita starului de la FCSB are și ea probleme.

Cancan.ro anunță că pe numele Ioanei Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, starul FCSB-ului convocat de Mirel Rădoi la echipa națională a României, apare un dosar, la secția civil, înregistrat pe 7 decembrie 2020.

Ioana, iubita lui Florinel Coman, probleme cu legea

Conform sursei citate mai sus, Ioana Timofeciuc a fost amendată de jandarmii din Constanța, iar aceasta a decis să deschidă un proces în care contestă contravenția. Mai mult, iubita lui Florinel Coman va trebui să se prezinte la tribunal, pe data de 25 mai 2021, la ora 08:00, pentru următoarea ședință.

Ioana Timofeciuc, tânăra care este alături de Florinel Coman încă din perioada în care fotbalistul juca pentru FC Viitorul, nu este pe placul lui Gigi Becali, toate acestea deoarece latifundiarul din Pipera este de părere că bomba sexy a vedetei de la FCSB îl trage în jos.

Gigi Becali nu o place pe Ioana Timofeciuc

Fanatik.ro anunța după scandalul în care a fost implicat Florinel Coman că Gigi Becali i-a atras atenția fotbalistului pentru a fi mai atent în privința vieții persoanel, considerând că Ioana Timofeciuc are o vină importantă pentru problemele pe care le are internaționalul român.

Ți-am mai spus treaba asta și să ai mare grijă! Dacă nu te potolești, o să ajungi ca Nilă Costea cu Cruduța. I-am zis și lui Nilă atunci că nu mai are putere să joace dacă non-stop stă cu femeia”, ar fi fost mesajul direct al lui Becali pentru Florinel Coman.

The post Ioana, iubita lui Florinel Coman, probleme cu legea! Tânăra a fost amendată de jandarmii din Constanța | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă