Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se grăbesc să facă nunta: „Suntem împinși de la spate”

1 lună in urmă 23

După un divorț dureros, Ioana Ginghină zâmbește din nou și se pregătește de nuntă. Actrița a fost cerută în căsătorie de Cristi Pitulice, iar acum cei doi se grăbesc să facă pasul cel mare. Ioana Ginghină spune motivul pentru care trebuie să se mărite cât mai repede.

Ioana Ginghină se pregătește de nuntă și este foarte fericită. După divorțul de tatăl fetiței sale, actrița și-a găsit fericirea în brațele lui Cristi Pitulice. Nunta celor doi va avea loc mai repede decât ne-am fi imaginat, asta pentru că lucrurile vor fi grăbite.

Vedeta a mărturisit că nu au ales încă data nunții, însă sunt nevoiți ca evenimentul să se întâmple cât mai repede. Ioana Ginghină și logodnicul ei, Cristi Pitulice, au fost aleși nași de o prietenă. Acum, cei doi trebuie să facă pasul cel mare pentru a putea să-și cunune prietenii.

„Nu am nimic plănuit, nu există o dată când trebuie să ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult în relația noastră, faptul ca este totul spontan. Acum suntem împinși de la spate, practic. Am o prietena care a fost cerută de soție și vor sa le fim nași. Am zis ca după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununam și noi”, a mărturisit Ioana Ginghină într-un interviu pentru Antena Stars.

ioana-ginghina-7Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ioana Ginghină își dorește o nuntă restrânsă

Actrița din serialul „Adela” își dorește o nuntă restrânsă, iar cei care vor lua parte la eveniment vor fi doar cei apropiați. Ioana Ginghină nu visează la o ceremonie fastuoasă, iar viitorul ei soț are aceeași dorință.

Vedeta a mai fost căsătorită de două ori până acum, însă a treia oară speră ca va fi cu noroc. Ioana Ginghină este foarte fericită alături ce Cristi Pitulice și consideră că el este jumătatea ei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă