Ioana Ginghină a pozat în costum de baie, în curtea casei sale. Reacția fanilor: „Ca la 20 de ani”

1 lună in urmă 19

Ioana Ginghină a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare. Actrița în vârstă de 43 de ani a pozat în costum de baie, chiar în curtea casei în care locuiește cu iubitul și fiica ei.

Vedeta și-a arătat silueta, dar și bronzul perfect. Poartă un costum de baie din două piese, roșu cu dungi albe. În dreptul fotografiei, Ioana Ginghină a avut și un mesaj,

„Ieri a fost cald și mult soare. 🌞 Chiar am făcut puțină plajă în curte. Azi credeți că va fi la fel de cald? Nu de alta, dar vreau să coc vinetele pentru iarnă. Deci ce zice vremea? E de stat la grătar și copt 10kg de vinete?”, s-a întrebat actrița.

 „Ca la 20 de ani”

Fanii ei de pe Instagram și de pe Facebook i-au răspuns la întrebare, dar i-au făcut și complimente pentru felul în care arată. „Nu cred că mai este cald ca ieri, dar de copt vinetele da! O zi frumoasă! (…) Spor la treabă, Ioana. Se vede că îți place să fii gospodină! Deci: frumoasă ești, talentată ești și pe deasupra și gospodină! (…) Prea mult strică, mai postati si îmbrăcată!!! (…) Sunteți adorabila! O duminică frumoasă să aveți! (…) Ca la 20 de ani! (…) Frumoasă foc!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Ioana Ginghină trăiește de o bună perioadă de timp o poveste de dragoste cu Cristi Pitulice. Cei doi nu au stabilit data nunții, iar actrița a declarat că nu este hotărâtă să mai îmbrace rochia de mireasă. Ioana și iubitul ei s-au logodit în ziua în care actrița a împlinit 43 de ani, pe 21 septembrie 2020.

ioana ginghina si iubitulIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Sunt hotărâtă să mă mărit, dar nu știu dacă o să îmbrac o rochie de mireasă și nu știu dacă sunt hotărâtă să mă mărit neapărat anul acesta. (…) Prietenii foarte prieteni vor fi acolo și, bineînțeles, familiile.

Nu va fi o nuntă fastuoasă pentru că am noroc, de data asta, nu-și mai dorește nimeni o astfel de nuntă”, a mărturisit Ioana Ginghină la Antena Stars.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă