Ioana Chișiu, dezvăluiri neașteptate la doi ani de la divorț. Cine este noul iubit al acesteia. „Sunt într-o relație. Și el are doi copii”

1 lună in urmă 8


Ioana Chișiu, una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, a divorțat de soțul ei, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe. Până acum, vedeta a evitat să dea detalii despre ruptură. Mai mult, aceasta a recunoscut că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat, pe nume Andrei.


 „Am o confesiune de făcut, probabil că nu mai e o surpriză pentru nimeni, dar vreau să fie confirmat de mine. Cred că este momentul. Sunt o femeie liberă în acte de aproape 2 ani de zile.


Am luat decizia să vorbesc despre asta datorită fetelor, sunt deja mari și chiar dacă nu au acces la rețelele de socializare, poate prietenii lor au. Nu am vrut ca ele să afle asta de pe online.


Ioana Chișiu alături de fostul soț și fiicele lor

Au fost foarte multe schimbări, provocări, totul a fost nou pentru mine.”, a spus Ioana Chișiu pe Instagram.


„Îl cunosc pe Nicu de când eram în liceu. Au fost 2 ani foarte dificili, dar sunt foarte fericită acum și am așa un moment de liniște și de pace.Cele mai multe întrebări au fost despre viața mea personală, vreau să vă spun cu mâna pe suflet că sunt într-o relație.


Nu știu unde o să se ducă sau ce o să se întâmple, dar momentan vrem să facem totul OK pentru copiii noștri pentru că și el are 2 copii.”, a mai spus vedeta.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă