Ioan Ovidiu Sabău, nemulțumit de Rădoi și de jucătorii naționalei: „Ajungi la echipa națională și nu-ți cunoști coechipierul?”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 17:33 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 17:49

Fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) i-a criticat pe „tricolori” după eșecul rușinos suferit joi în Armenia, scor 2-3. Nici selecționerul Mirel Rădoi nu a fost menajat.

Sabău a analizat ultimele trei meciuri ale primei reprezentative și îi reproșează lui Rădoi schimbările mult prea dese din echipa de start. În opinia acestuia, echipa națională ar trebui să fie mult mai omogenă.

Ioan Ovidiu Sabău: „Rezultatele sunt modeste și pentru că Rădoi nu are experiență”

„La început m-am bucurat, pentru că a avut nişte rezultate bune la Campionatul European (n.r - Mirel Rădoi), iar echipa efectiv a jucat foarte bine. Am zis că este şansa lui, dar că aş fi preferat la echipa naţională un antrenor cu multă experienţă. Pentru că aici trebuie să fii selecţioner şi este o presiune mare, e total diferit. 

Îmi place felul lui, cum comunică, cum se comportă, îl apreciez în continuare foarte mult. Dar părerea mea este că s-au făcut şi foarte multe greşeli. Faptul că declară mereu că el merge numai pe atac, OK, că până acum am înţeles că echipa naţională mai mult se apăra şi nu era un joc plăcut ochiului şi că întoarcem pagina şi mergem pe atac, cu jucători numai pentru atac. Dar sunt aceste rezultate modeste şi din cauza faptului că nu are experienţă. 

Cu Armenia, de la meciul cu Germania, ai schimbat 6 jucători. Aceste schimbări nu fac bine, nu creează nişte relaţii de joc. Ai nevoie de meciuri să joci împreună cu acelaşi coechipier, să mă simt, să mă cunosc. Să îi cunosc punctele forte, punctele slabe, să ştiu unde să îi dau mingea, să am curaj să comunic cu el, să ne completăm unul pe celălalt. Ajungi la echipa naţională şi nu-ţi cunoşti coechipierul?”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, în direct la Look+. 

VIDEO Ionuț Badea: „Rădoi nu e genul de om care să cedeze într-un astfel de moment”

Citește și alte știri despre naționala României:

Rădoi e luat tare de Giovanni Becali: „Pare un funcționar! Dacă era deștept, atunci își dădea demisia”

Cel mai vehement atac la adresa FRF: „Nu e înregistrată pe teritoriul României! Se fac experimente pe națională” » Cine e considerat „bufonul regelui Burleanu”

Playtech: ULTIMA ORĂ! Anunț important pentru pensionarii români! Ce se întâmplă cu talonul de pensie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă