Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie motivul pentru care Gheorghe Hagi a refuzat FRF. „Ar fi fost delicat”

1 săptămână in urmă 10

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău a explicat de ce Gheorghe Hagi nu a acceptat oferta de a prelua prima reprezentativă.

Gică Hagi, actualul manager tehnic de la Farul Constanța, nu putea să vină ca selecționer atât timp cât a investit foarte mulți bani și timp la Ovidiu, susține fostul jucător al naționalei din anii 90.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit duminică dimineața cu tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, şi i-a oferit acestuia postul de selecţioner, însă fără succes.

Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie motivul pentru care Gheorghe Hagi a refuzat FRF. „Ar fi fost delicat”

Mirel Rădoi, aflat la final de contract cu Federaţia Română de Fotbal, a anunţat că nu mai continuă ca selecţioner al României după ce naţionala a pierdut calificarea la barajul pentru Cupa Mondială 2022.

”La prima vedere, când din start nu putea prelua de întrebi de ce a mers să discute. E o decizie personală, aşa a considerat el. Are o Academie, face parte din competiţie, formează jucători pentru echipele naţionale, poate au discutat şi alte lucruri, de exemplu legate de strategie.

Nu! S-a discutat foarte multe despre asta, legat de faptul că nu i se face o propunere lui Gică. Prima oară era tânăr, a fost împins în faţă şi nu era pregătit în momentul respectiv. Anii au trecut, iar el a acumulat multă experienţă şi a arătat de ce este în stare.

A investit şi a format jucători, iar acum ca şi atunci foarte mulţi şi-au dorit ca el să revină la echipa naţională. Poate Burleanu chiar s-a gândit sincer că vrea să îl pună selecţioner.

Mă aşteptam că nu să preia echipa naţională, surprize puteau să fie. Nu văd cum ce îl puteau motiva, el este patron de club în momentul actual. Pentru el ar fi fost delicat să preia echipa naţională”, a declarat Ovidiu Sabău, pentru Look Sport.

The post Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie motivul pentru care Gheorghe Hagi a refuzat FRF. „Ar fi fost delicat” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă