Ioan Niculae, mesaj clar din închisoare: „Ne-a transmis un lucru foarte important”

1 lună in urmă 1

Astra a rămas fără patronul Niculae în libertate, omul de afaceri fiind condamnat în luna februarie la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul „Interagro”.

„Cât mai există matematic o şansă pentru play-off, vom lupta meci de meci. Ioan Niculae mereu ne transmite că vrea să jucăm bine, să obţinem victorii. De acolo de unde e, departe, e alături de echipă, asta e cel mai important. Simţim acest lucru, îi mulţumim şi îi dedicăm victoria cu Chindia (n.r. scor 1-0)”, a declarat Mara.

S-au plătit o parte din restanţele financiare, săptămâna aceasta vrem să le plătim şi primele pe care jucătorii le merită. Avem echipă de play-off, dar nu întotdeauna valoarea jucătorilor e suficientă
- Dani Coman, președinte Astra

7este locul ocupat acum de Astra în Liga 1, giurgiuvenii fiind la două lungimi distanță de prima poziție care asigură calificarea în play-off, ocupată de Clinceni. Mai sunt 3 etape de jucat din sezonul regular

De ce a ajuns Ioan Niculae după gratii

Potrivit DNA, în perioada august 2008 - martie 2009, între Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate. În baza acestui contract, au fost înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni nereale în baza cărora s-au eludat plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Ioan Niculae a mai fost închis

Ioan Niculae a mai stat 6 luni în pușcărie, ca urmare a condamnării dintr-un dosar cunoscut drept „Mită pentru PSD", în care afaceristul solicita ca în Ministerul Economiei și în două societăți naționale, Transgaz și Romgaz, să fie numite persoane favorabile lui. A fost eliberat în octombrie 2015.

Alexandru Ioniță, despre lipsurile de la Astra: „Nu avem nici fizioterapeut!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”Se naște o nouă forță în Liga 1?! Academie pe modelul Hagi și un stadion ultramodern: „Vrem să jucăm în cupele europene!”

Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar, după 58 de ani de carieră. „Îi mulțumesc lui Victor Ponta dimineața, la prânz și seara!”

Libertatea

Playtech: Câți bani primea, de fapt, Laurette. Informații de ultimă oră, suma este halucinantă!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă