Ioan Niculae i-a pus gând rău unui titular: „Dă pase doar la fundași și la portar, nu se poate așa ceva!”

2 luni in urmă 1

Titular cu FC Argeș, mijlocașul central Ljuban Crepulja a fost „urecheat” de patronul Astrei la finalul partidei. 

„Sunt dezamăgit, mai ales că înainte de meci au solicitat o primă specială pentru meciul de astăzi și meciul următor, de câte 20.000 euro. M-au dezamăgit, s-au dezamăgit și ei. Păcat, valoarea individuală a jucătorilor există, mai trebuie umblat puțin și cu domnul antrenor la partea de mijloc. 

Folosirea acestui Crepulja, care ne dă mari probleme pe faza ofensivă... indiferent unde jucăm, acasă sau în deplasare, dă pase doar în spate, la portar sau la fundașii centrali, or așa ceva nu se poate. Avem deja în curtea noastră jucători care nu sunt folosiți”, a spus Niculae în momentul plecării de la stadion. 

Ljuban Crepulja, titular obișnuit la Astra

Mijlocaș defensiv la origine, Crepulja a fost titular în toate cele 22 de meciuri jucate de Astra în acest sezon! Chiar și așa, nu a marcat vreun gol și nu a oferit nici măcar o pasă decisivă în aproximativ 1.900 de minute jucate.

750.000 euroeste cota de piață a lui Crepulja, potrivit Transfermarkt.com

Ljuban Crepulja (dreapta)

Ljuban Crepulja (dreapta)

Ioan Niculae: „Uităm de playoff”

Vizibil resemnat, patronul Astrei nu mai speră la playoff. Acesta spune că obiectivul echipei în acest sezon va fi salvarea de la retrogradare, dar nu se gândește la schimbarea antrenorului.

„Nu e nimeni în pericol, în afară de ei înșiși. Ei se pot pune în pericol prin felul în care joacă și rezultatele pe care le au. Acum nu ne gândim decât la salvarea de la retrogradare. Uităm de playoff. Mai sunt etape, dar echipa nu joacă ce trebuie”, a declarat Niculae. 

Astra ocupă locul 13 în Liga 1, cu 22 de puncte obținute în 22 de meciuri. Giurgiuvenii se află la 8 puncte în spatele locului 6, primul care asigură accederea în playoff.

VIDEO. Ce ar face Alex Ioniță dacă ar primi pedeapsa maximă din partea ANAD

Citește mai multe știri din Liga 1:

Soarta lui Budescu, decisă! Patronul a intervenit: „Ne înțelegem cu el săptămâna viitoare”Greșeală uriașă de arbitraj în Liga 1! Antrenorul a izbucnit la final: „I-a spart fața! E bătaie de joc!”

Ce scrie una dintre cele mai mari publicații din SUA despre cazul bebelușului din Suceava mort după botez

Libertatea

Playtech: ȘOC! Pensia pe care o ia soția lui Traian Băsescu. Nimeni nu își imagina că încasează atât
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă