Ioan Niculae, eliberat condiționat!? Patronul Astrei Giurgiu ar putea ieși din închisoare săptămâna viitoare

1 săptămână in urmă 20

Ioan Nicolae (66 de ani), milionarul care finanțează clubul Astra Giurgiu, ar putea fi eliberat condiționat săptămâna viitoare.

Eliberarea patronului Astrei Giurgiu va fi luată în discuție la începutul săptămânii viitoare de comisia de liberări condiționate a penitenciarului Rahova, acolo unde se află afaceristul de aproximativ două luni.

Omul de afaceri în vârstă de 66 de ani a fost încarcerat în urmă cu două luni la penitenciarul Rahova și a executat deja fracția de o treime, impusă în cazul deținuților care au vârsta de peste 60 de ani, încă din luna februarie, când a fost condamnat.

Ioan Nicolae ar putea fi eliberat condiționat 

Astfel, comisia de liberări condiționate a penitenciarului Rahova, cea care a dat undă verde eliberării lui Liviu Dragnea, fostul șef al PSD, va lua în discuție și eliberarea lui Ioan Nicolae la începutul săptămânii viitoare, anunță G4media.ro.

Conform calculelor, o treime din pedeapsa de cinci ani primită de omul de afaceri care finanțează Astra Giurgiu înseamnă aproximativ 600 de zile, considerate deja executate în urma contopirii ultimei pedepse cu prima, cea din dosarul „Mită la PSD”.

În cazul în care comisia de liberări condiționate va decide ca Ioan Nicolae să iasă din închisoare, atunci ultimul cuvânt îl va avea instanța.

Ioan Niculae, arestat pe aeroport la revenirea din Italia

Omul de afaceri a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Interagro. Totodată, patronului Astrei Giurgiu i s-a interzis și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei asociații comericale, pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale.

Ioan Niculae se afla în Italia în momentul în care a fost condamnat definitiv la cinci ani ani de închisoare cu executare pentru cumpărare de influență, instigare la evaziune fiscală și instigare la spălare de bani. Acesta se afla în Italia când a primit verdictul și s-a întors în țară pe 19 februarie, atunci când a fost reținut pe aeroport.

The post Ioan Niculae, eliberat condiționat!? Patronul Astrei Giurgiu ar putea ieși din închisoare săptămâna viitoare appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă