Ioan Filip, moment de sinceritate după victoria cu Chindia: de când nu și-a mai primit banii și soluția propusă

3 săptămâni in urmă 20

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

La finalul partidei, Ioan Filip a recunoscut că nu a mai trăit o astfel de desfășurare a evenimentelor în carieră.

VIDEO cu rezumatul meciului Chindia - Gaz Metan:

Ioan Filip, după Chindia - Gaz Metan

Cred că n-am trăit niciodată așa ceva, să am om în minus și să câștig în minutul 90, e ceva senzațional. Ne dă putere, sper că ne va uni mai mult, pentru că am avut meciuri în care ne-a fost greu și am fost puțin separați.

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

E păcat că se întrerupe acum campionatul, sper ca, după pauză, să venim și mai montați”, a declarat Ioan Filip.

Mijlocașul de 32 de ani a vorbit și despre problemele financiare de la Gaz Metan Mediaș și a recunoscut că jucătorii sunt neplătiți de mai bine de trei luni.

Să sperăm că se vor rezolva problemele. Sunt mari. Avem încredere în domnul președinte că se vor rezolva. (n.r. reporter: 'Se spune că, în fotbalul românesc, dacă ești în urmă cu trei luni, ești la zi cu banii'). Înseamnă că nu suntem la zi”, a recunoscut Ioan Filip.

Soluția propusă de Ioan Filip

Ioan Filip a prezentat problema de la Gaz Metan, dar a venit și cu o soluție, virarea banilor de Ligă direct în conturile jucătorilor, model care există în alte campionate.

Râdem, glumim, dar, din păcate, nici Federația nu ne ajută, ar putea să dea o regulă cu banii de la TV, să intre direct în conturile jucătorilor și cluburile să se descurce din sponsorizări. E doar o idee, nu știu, pentru că sunt alte țări care fac același lucru.

Poate că am avea un fotbalist mult mai bun, nu te gândești la bani când intri în teren, dar te macină, nu mai ești același jucător”, a spus Ioan Filip.

VIDEO cu declarațiile lui Ioan Filip:

Etichete: salarii gaz metan , ioan filip , probleme financiare gaz metan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă