Ioan Becali, fără milă cu un „tricolor”: „Ciao, la revedere! Vârsta te trădează”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 aprilie 2021, 20:13 / Actualizat sambata, 03 aprilie 2021 20:32

Ioan Becali (68 de ani), personaj influent în fotbalul românesc, a vorbit în această după-amiază despre schimbul de generații din echipa națională. Fostul agent nu s-a ferit să critice câțiva dintre jucătorii pe care Rădoi s-a bazat în mandatul său la prima reprezentativă. 

Claudiu Keșeru, George Pușcaș, Vlad Chiricheș și Eric Bicfalvi sunt cei trei jucători luați în colimator de Giovanni Becali. Acesta i-a lăudat, în schimb, pe Ianis Hagi, Dennis Man, Mihăilă sau Nedelcaru, jucători care s-au evidențiat în ultimii ani mai mult la naționala U21. 

Ioan Becali: „Keșeru, vârsta te trădează!”

„Să jucăm cu un 9 fals. Keșeru, mulțumim, marchează goluri în Bulgaria, la revedere, ciao, dar vârsta te trădează. Pușcaș e nefolositor la echipa nationala, ori noi nu stim sa aducem mingea unde vrea el, ori e el un jucator de un nivel mediu. Ca daca nu te impui nici la Reading, in Championship, poftim! Toti de la U21 sa joace titulari, Ianis, Denis Man, Mihaila, Nedelcearu. 

Chiricheș? Pe bancă, rămâi la Sassuolo! Răzvan Marin? Titular. Îl aducem pe Bicfalvi, pe nu știu cine, doar să mai vadă echipa natională”, a spus Ioan Becali, în emisiunea moderată de Narcis Drejan la Sport Total FM. 

Claudiu Keșeru (34 de ani) a evoluat în toate cele trei partide ale României din startul de campanie pentru CM 2022. Nu a înscris niciun gol, iar evoluțiile sale au atras criticile oamenilor de fotbal din țară. Legitimat la Ludogorets Razgrad, Keșeru evoluează pentru națională din 2013, perioadă în care a înscris 13 goluri în 41 de meciuri.

Giovanni Becali crede că Rădoi ar trebui să demisioneze

Tot azi, Giovanni Becali a analizat mandatul de până acum al selecționerului Mirel Rădoi și spune că aceasta trebuia să-și dea demisia după meciul cu Islanda, 1-2 în semifinala barajului pentru EURO.

„Pentru mine, discursul de la final e un adio către jucători! Nu mi-a plăcut nici ce a făcut după ce a scăpat de virus, mi s-a părut aşa, pentru marketing. Nu ştiau jucătorii că vine Rădoi? Părerea mea e că s-a exagerat. Dar el are un discurs excelent. N-are nevoie de licenţă PRO, vorbeşte ca un savant. Mai frumos ca antrenori consacraţi. Dar una e să vorbești, alta e să practici. Mulţi poate nu înţeleg limbajul lui, chiar şi pe mine mă învolbura puţin aşa. Zic «Mă, ăsta de ce mai are nevoie de licenţă Pro la cum vorbeşte?» 

Dar, pare un funcţionar, nu un practicant! A venit şi ne-a încântat pe toţi, dar problema e la rezultate. Pentru mine, experimente la echipa naţională nu se fac niciodată la meciuri oficiale. Rădoi, continuând aşa, îşi face rău carierei! Cred că trebuia să-şi da seama când a pierdut cu Islanda. Erau două meciuri accesibile la baraj, mulţi ne-au considerat favoriți. Dacă era deştept, după meciul cu Islanda trebuia să-şi dea demisia. A crezut în echipa asta, dar nu a reuşit să facă ce şi-a propus cu ea - Ioan Becali, la TV Telekom Sport

VIDEO Ionuț Badea: „Rădoi nu e genul de om care să cedeze într-un astfel de moment”

Citește și alte știri despre naționala României:

Rădoi e luat tare de Giovanni Becali: „Pare un funcționar! Dacă era deștept, atunci își dădea demisia”

Ioan Ovidiu Sabău, nemulțumit de Rădoi și de jucători: „Ajungi la națională și nu-ți cunoști coechipierul?”

Playtech: Țara care a OPRIT de urgență toate vaccinările cu AstraZeneca. Se fac investigații amănunțite după ce li s-a întâmplat mai multor oameni


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă