Ioan Andone, înaintea meciului de la Craiova: „Doamne Dumnezeule! Nu știu dacă vom putea termina campionatul! Nici în anul următor nu o să scăpăm de flagelul acesta”

2 months ago 5

Ioan Andone se teme de ce e mai rău, în condițiile în care pandemia de coronavirus este pe cale să facă iar prăpăd în fotbalul românesc. Președintele celor de la Voluntari crede că sezonul din Liga 1 ar putea să se încheie prematur.

În următoarea etapă, FC Voluntari joacă la Craiova, iar ilfovenii n-au motive de liniște: alți doi membri ai staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Ioan Andone: „Doamne Dumnezeule! Nu știu dacă vom putea termina campionatul”

„Nu știu dacă vom putea termina campionatul. E complicat! În orice domeniu se poate întâmpla asta, dar noi suntem foarte expuși. Nici în anul următor nu o să scăpăm de flagelul acesta. În trei luni am fost de două ori la restaurant. Mai intri într-un magazin să-ți faci cumpărăturile de care ai nevoie, te gândești la toate”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport.

Ioan Andone așteaptă chiar victoria la Craiova: „Am crescut salariile cu 30%!”

După victoria cu FCSB, scor 2-1, FC Voluntari este gata să o încurce și pe Craiova, care a făcut instrucție cu Viitorul, într-un meci pe care l-a câștigat la Ovidiu cu scorul de 4-1.

„Craiova joacă bine, au jucători de calitate, dar Mihai Teja este un antrenor foarte bun, i-am completat și lotul cu un jucător care a fost la Eindhoven. Jucătorii au reacționat neașteptat de bine, sunt super profesioniști și au avut o atitudine excelentă. Și de la Craiova trebuie să ne întoarcem cu punct sau puncte. Am crescut salariile cu 30% și se simte că au 1.000 de euro în plus, 1.500 de euro”, a punctat Andone.

Ilfovenii s-au întărit cu atacantul Marcelo Andre Veiga, acesta fiind jucătorul pomenit de Ioan Andone. Portughezul este format de Benfica și a venit în România liber de contract.

The post Ioan Andone, înaintea meciului de la Craiova: „Doamne Dumnezeule! Nu știu dacă vom putea termina campionatul! Nici în anul următor nu o să scăpăm de flagelul acesta” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools