Ioan Andone îi dă dreptate lui Rădoi și distruge un „tricolor”: „Bine ai făcut Mirel, să nu creadă că ești o cârpă!”

1 lună in urmă 13

Articol de GSP - Publicat luni, 05 aprilie 2021, 21:50 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 22:38

Ioan Andone (61 de ani), președintele celor de la FC Voluntari, crede că atitudinea fotbaliștilor „tricolori” nu este una corespunzătoare și îl apără pe selecționerul Mirel Rădoi (40 de ani). 

Înfrângerea României din Armenia, scor 2-3, l-a enervat la culme pe Mirel Rădoi. Selecționerul și-a criticat direct elevii, acuzându-i că nu au respectat mai multe aspecte ale planului tactic stabilit înaintea partidei. Ioan Andone crede că discursul dur a fost perfect justificat. Principalul vizat de „Fălcos” a fost atacantul George Pușcaș, cel care a lăsat naționala în 10 oameni, cu 13 minute înaintea expirării timpului regulamentar. 

Ioan Andone îl atacă pe George Pușcaș

„Câteodată e bine să le spui jucătorilor public. Să tragi semnale, pentru că normal că le spui în vestiar, dar câteodată trebuie să ieşi public şi să le spui, să le atragi atenţia că sunt nepermise greşelile pe care le fac. Sunt eu, Rădoi, de vină că Puşcaş are cartonaş galben şi ridică piciorul? Ce vină are Rădoi? Spune-i şi public, nu numai în particular, foarte bine a făcut. 

Să le atragă atenţia, că echipa naţională nu e bătaia de joc a nimănui! Să stea și să joace prin Divizia B, prin Anglia, şi să-şi vadă de treaba lui. Trebuie să spui şi public, să nu creadă lumea că eşti o cârpă în vestiar. Şi foarte bine a făcut!”, a declarat Ioan Andone, la TV Telekom Sport. 

VIDEO Mirel Rădoi: „La cum am arătat, am emoții și cu Liechtenstein!”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

EXCLUSIV Schimbare majoră propusă la națională: „Sabău trebuie să vină în locul lui!”

„Rădoi vede dușmani unde nu sunt” » Ce probleme crede Andrei Vochin că are selecționerul

Playtech: BOMBĂ! Cu ce a apărut Diana Șoșoacă la protestele de ieri. Jandarmeria a crezut că nu vede bine ce ține în mâini


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă