Ioan Andone, chemat înapoi la Dinamo de ziua lui! Suporterii din DDB încearcă marea lovitură: „Avem nevoie de toate legendele!”

1 lună in urmă 1

Ioan Andone împlinește luni vârsta de 61 de ani, iar fostul antrenor al lui Dinamo este chemat înapoi în „Ștefan cel Mare” de către fanii din DDB.

Suporterii sunt convinși că doar cu ajutorul legendelor clubului echipa va fi din nou puternică și fanii vor ca jucătorii să devină „câini neînfricați”. Sosirea lui Ioan Andone este însă puțin probabilă, din moment ce acesta n-a mai antrenat de o bună bucată de timp, iar acum ocupă o funcție administrativă la FC Voluntari.

„Mi-aş dori ca Dinamo, şi sportiv, şi financiar, să nu fie în situaţia asta, să se lupte cu echipele din josul clasamentului de pe ultimele locuri, a spus recent Ioan Andone, la Telekom Sport.

Ioan Andone, chemat la Dinamo la 61 de ani: „Avem nevoie de un director tehnic!”

Suporterii dinamoviști cred că Ioan Andone poate reveni în „Groapă” în funcția de director tehnic, în condițiile în care Ionel Gane pare depășit complet de situația grea în care a ajuns echipa. Singurul aspect pozitiv este calificarea în semifinalele Cupei României.

„A venit timpul ca echipa să aibă CURAJUL și îndârjirea de pe vremuri. Să intre pe teren cu gândul că SUNTEM DINAMO și NU NE E FRICĂ DE NIMENI ȘI DE NIMIC!

Astăzi trebuie să redevenim CÂINII NEÎNFRICAȚI care îi urcau pe toți pe garduri. Avem nevoie de toți suporterii, de toate legendele lui Dinamo. Avem nevoie de oameni ca Andone în club. De un director tehnic care să redea curajul celor din teren și de pe bancă.

SĂ NE TRĂIEȘTI VEȘNIC, FĂLCOSULE!”, au scris fanii din Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook, în ziua în care Dinamo o întâlnește pe FC Argeș.

Din postura de antrenor, Ioan Andone a fost o dată campion cu Dinamo, a câștigat de trei ori Cupa României și o dată Supercupa României.

The post Ioan Andone, chemat înapoi la Dinamo de ziua lui! Suporterii din DDB încearcă marea lovitură: „Avem nevoie de toate legendele!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă