Învinsa Ajla Tomljanovic, mesaj superb pentru Simona Halep. Australianca vede un parcurs lung pentru româncă la Australian Open

3 săptămâni in urmă 1

Simona Halep (România, 2 WTA) a învins-o miercuri dramatic pe Ajla Tomljanovic (Australia, 72 WTA), scor 4-6, 6-4, 7-5 în turul 2 la Australian Open. Jucătoarea din Australia a avut un schimb de mesaje inedite pe Twitter cu tenismena noastră.

Halep a câștigat thriller-ul cu Tomljanovic după două ore și 33 de minute, iar a doua favorită și-a arătat încă o dată clasa! Ajla a condus cu 5-2 în decisiv, dar stăpânirea de sine a sportivei noastre a clătinat-o pe australiancă. Simona Halep și-a adjudecat 5 game-uri consecutive, setul și implicit al 5-lea meci direct cu Ajla Tomljanovic!

La scurt timp de la finalul meciului cu jucătoarea născută în Zagreb, Simona i-a transmis un mesaj pe Twitter, felicitând-o pentru prestația excepțională avută. Tomljanovic i-a răspuns pe aceeași linie fostului lider mondial. Și tot pe aceeași rețea socială.

Învinsa Ajla Tomljanovic, mesaj superb pentru Simona Halep. Australianca vede un parcurs lung pentru româncă la Australian Open

„Felicitări, Simona! Mult succes în următoarele două săptămâni!”, a scris Ajla, aluzie la faptul că Halep va merge în finala de la Melborune.

Congrats to you👏🏼 @Simona_Halep and best of luck for the rest of the two weeks 🤞🏼 https://t.co/CHLtmmrVpB

— Ajla Tomljanovic (@Ajlatom) February 10, 2021

„Nu am fost atât de optimistă când vorbeam singură, nu vorbeam despre scor, ci mă învinuiam că nu sunt destul de puternică să lupt cu ea. Dar la final am fost mai puternică mental, am avut dorință de a căștiga meciul și nu am vrut să mă dau bătută”, a recunoscut Simona Halep după una dintre cele mai frumoase reveniri din cariera ei.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, vineri, de la ora 10.00, cu rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA şi cap de serie numărul 32, în turul al treilea al Australian Open. Această întâlnire este prima a zilei, pe Margaret Court Arena.

Simona Halep, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au fost deja eliminate la dublu. Echipele eliminate în primul tur primesc un premiu total de 30.000 de dolari australieni (19.000 de euro) şi câte 10 de puncte WTA de jucătoare.

The post Învinsa Ajla Tomljanovic, mesaj superb pentru Simona Halep. Australianca vede un parcurs lung pentru româncă la Australian Open appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă