Investiții uriașe la Juventus Torino. Câți bani bagă italienii la clubul lui Cristiano Ronaldo

1 lună in urmă 17

Consiliul de administraţie al clubului Juventus Torino a anunţat, miercuri, că a aprobat o majorare a capitalului în valoare de 400 de milioane de euro, până la sfârşitul anului 2021, pentru a stabiliza situaţia financiară a grupării italiene, afectată de pandemia Covid -19, informeaz AFP.

"Această majorare de capital face parte din măsurile de răspuns la consecinţele economice şi financiare ale pandemiei Covid-19. Va consolida capitalul propriu al companiei şi va echilibra resursele clubului", a precizat Juventus, într-un comunicat.

Potrivit firmei Deloitte, veniturile cluburilor din Serie A au scăzut cu 18 la sută în sezonul 2019/2020, cel mai slab rezultat dintre cele cinci mari ligi europene.

Juventus, club deţinut de familia Agnelli şi listat la bursă, a anunţat în februarie că a înregistrat pierderi de 113 milioane de euro pentru a doua jumătate a anului 2020, mai mult decât dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2019.

Veniturile au scăzut cu 20 la sută din cauza lipsei încasărilor din bilete, meciurile jucându-se cu porţile închise în urma măsurilor luate de guvernul italian pentru a contracara pandemia.

Citeste si:

Cristiano Ronaldo a început meciul pe bancă! Imagini senzaționale cu starul portughez VIDEO

Horoscop zilnic. Miercuri, 25 august

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă