Învăţătoarea, găsită moartă în casă. Femeia a fost ucisă de iubitul recidivist. Detalii ȘOCANTE din anchetă

3 săptămâni in urmă 37

Învăţătoarea, ucisă de iubitul recidivist Învăţătoarea, ucisă de iubitul recidivist

O învăţătoare pensionară din Dâmboviţa, în vârstă de 63 de ani, a fost găsită moartă în casă, joi, de către o vecină. Femeia locuia cu un bărbat, amândoi având probleme mari cu alcoolul.

VINERI, 24 DECEMBRIE 2021, 10:07

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Anchetatorii iau în calcul că ar putea fi vorba de o crimă, mai ales că bătrâna era plină de vânătăi pe corp. De altfel, principalul suspect a recunoscut fapta.  

Învăţătoarea pensionară avea în ultimii ani mari probleme cu alcoolul. Probabil, acesta a fost şi lucrul în comun pe care îl avea cu concubinul ei, cel care este principalul suspect.  

Cei doi locuiau împreună de mai mult timp şi, din spusele vecinilor, bărbatul ar fi făcut închisoare în trecut, pentru că şi-a ucis mama.

Bărbatul a recunoscut în faţa poliţiştilor că a bătut-o pe învăţătoare, însă nu se ştie sigur daca acesta este şi cauza decesului.

Urmează ca, în urma necropsiei, anchetatorii să stabilească dacă este vorba de crimă sau de moarte naturală. Dacă se dovedeşte că bărbatul a ucis-o pe concubina sa, acesta riscă să îşi petreacă restul vieţii în închisoare.  

Suspectul a fost dus la audieri, iar poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări, relatează adevarul.ro

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă