Inundații masive în Canada! MII de persoane au fost evacuate de urgență după ploi torențiale - Imagini dramatice

2 săptămâni in urmă 40

 Twitter.com Inundații masive în Canada - Mii de persoane, evacuate Foto: Twitter.com

Este dezastru în vestul Canadei, din cauza ploilor torenţiale. Un oraș a fost evacuat în întregime, iar mii de oameni au fugit din calea apelor. Mai multe localităţi sunt paralizate, după ce ploile torenţiale căzute în ultimele zile au provocat inundaţii şi alunecări de teren, relatează Realitatea PLUS. 

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 10:11

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Orașul Merritt din Columbia Britanică a fost deja evacuat urgent după alunecările de teren provocaate de ploile abundente.

#flood #flooding #floods #FlashFlood #heavyrain #HeavyRains #tormenta #thunderstorm #rainfall #alluvione #lluvias #lluvia In Canada, due to flooding, residents of the city of #Merritt in British Columbia were evacuated. pic.twitter.com/pmvVyVQmoF

— Aleksander Onishchuk (@Brave_spirit81) November 16, 2021

#flood #flooding #floods #FlashFlood #heavyrain #HeavyRains #tormenta #thunderstorm #rainfall #alluvione #lluvias #lluvia In #Canada, due to flooding, residents of the city of #Merritt in British Columbia were evacuated. pic.twitter.com/J110lQS55k

— Aleksander Onishchuk (@Brave_spirit81) November 16, 2021


Mai multe maşini au rămas blocate pe o şosea și sute de oameni, printre care și copii, au rămas captivi. A fost nevoie de intervenţia militarilor pentru evacuarea lor.

We’re with you, British Columbia. pic.twitter.com/mr6obVdKc2

— Canadian Forces in 🇺🇸 (@CAFinUS) November 15, 2021

Zeci de mii de familii au rămas fără energie electrică. Dezastrul s-a produs în aceeaşi regiune în care, vara trecută, au avut loc incendii uriașe de pădure. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă