ÎNTRERUPERE masivă GOOGLE! Defecțiunea a blocat aplicațiile Snapchat, Spotify și alte site-uri din întreaga LUME. Milioane de utilizatori afectați

2 săptămâni in urmă 23

Milioane de utilizatori s-au confruntat cu aceasta problema Milioane de utilizatori s-au confruntat cu aceasta problema

O întrerupere masivă a GOOGLE Cloud a făcut ca Spotify, SNAPTCHAT, Discord și alte site-uri online populare să se prăbușească marți după-amiază.

MARŢI, 16 NOIEMBRIE 2021, 21:05

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Pagina de servicii Google Cloud arată ca este o problemă de rețea, care afectează aproape o duzină de site-uri și milioane de utilizatori din întreaga lume.

Problema pare să fi început după ora 12:00 ET și a provocat erori de genul ‘’ erori 404 ‘’pe paginile web pe care utilizatorii încercau să le accese.

Pe Twitter, mai multe companii și rețele sociale afectate, au spus că sunt conștiente de problema, dar nu stiu când serviciile vor reveni online.

Milioane de utilizatori au fost OFFLINE

O problemă de rețea Google Cloud este vinovată pentru pana de internet care a afectat milioane de utilizatori. 

În momentul de față se pare că site-uri și servicii precum Spotify, Discord, Snapchat și Etsy par să-și revină după o întrerupere de câteva ore.

Trackerul Down Detector a arătat că multe dintre serviciile online au început să se confrunte cu probleme în același timp, ceea ce indică faptul că un furnizor comun se confruntă cu probleme. Furnizorul acestor servicii pare sa fie Google Cloud. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă