Într-o „pauză cu mult stres”, Reghecampf îşi „destinde” elevii cu un amical contra celor de la Viitorul Pandurii. Va fi debutul lui Alexandru Ciobanu pe banca gorjenilor

3 săptămâni in urmă 24

Profitând de pauza competiţională provocată de meciurile echipelor naţionale, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a dorit să-şi ţină în priză elevii cu meci de verificare în acest week-end, în compania echipei de ligă secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Partida se va desfăşura în cantonamentul „Ilie Balaci” al Universităţii Craiova, din Lunca Jiului, duminică, de la ora 11. Cele două formaţii s-au mai duelat într-un amical în urmă cu o lună, în aceeaşi locaţie, Universitatea Craiova câştigând atunci cu 4-0, goluri marcate de: Bogdan Vătăjelu (min. 16), Ante Roguljic (min. 75), Atanas Trică-Balaci (min. 77) și Gustavo Di Mauro (min. 86). De asemenea, Universitatea Craiova şi Pandurii s-au întâlnit în sezonul trecut în două meciuri oficiale, în semifinalele Cupei României, echipa din Bănie calificându-se după 3-0 acasă şi 2-2 în deplasare, ulterior câştigând şi trofeul.

Reghecampf a anunţat „o pauză cu mult stres pentru toată lumea”

Deşi a fost extrem de mânios după eşecul din ultima etapă a turului sezonului regular, 0-1 în deplasare cu Farul, Laurenţiu Reghecampf le-a oferit totuşi elevilor săi trei zile de pauză, primul antrenament fiind programat în această dimineaţă, la cantonamentul „Ilie Balaci”.

„Reghe” a anunţat o perioadă de „mult stres pentru toată lumea”, cu antrenamente dese şi solicitante şi şedinţe tactice suplimentare.

„Au fost foarte multe lucruri pe care nu le-am făcut cum trebuie. Trebuie să fii concentrat, motivat la fiecare partidă, să dai mai mult. N-am avut posesie, n-am încercat să jucăm. Foarte multe pase greșite. N-am ce să scot în evidență din partea noastră, n-am avut determinare, ambiție. Schimbările pe care le-am făcut n-au adus absolut nimic… ba mai mult, au adus un minus. O să discut cu jucătorii, o să analizăm. Nu e normal, veneam după o perioadă bună, dar se întâmplă. Pauza va fi cu multă muncă și, probabil, mult stres pentru toată lumea” a spus Laurențiu Reghecampf, după meciul cu Farul.

Următorul meci oficial al Universităţii Craiova este duminică, 21 noiembrie, de la ora 18.00, în deplasare, cu FC Argeş, în prima etapă a returului sezonului regular al Ligii I.

Debutul lui Alexandru Ciobanu la Viitorul Pandurii

După ce s-a despărţit de antrenorul Eugen Trică, ajuns pentru a patra oară în curtea echipei lui Adrian Mititelu, cei de la Viitorul Pandurii a negociat  cu mai mai mulţi tehnicieni, în cele din urmă optând pentru Alexandru Ciobanu. Anterior, Ciobanu a mai pregătit ca principal o singură formație, Al-Orouba SC (Oman), pentru jumătate de an, în 2019. Născut la Galați, Alexandru Ciobanu este fiul lui Mihai Ciobanu, care în acest moment se află în stafful formației de Liga 1, FC Botoșani. În trecut, Alex Ciobanu a fost ”secundul” mai multor echipe din ligile inferioare din România, printre care Delta Tulcea. Viitorul Pandurii se află pe locul 14 după 13 etape, cu 14 puncte.

The post Într-o „pauză cu mult stres”, Reghecampf îşi „destinde” elevii cu un amical contra celor de la Viitorul Pandurii. Va fi debutul lui Alexandru Ciobanu pe banca gorjenilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă