"Într-o lună luăm societatea cu totul!" Fanii FCSB-ului au găsit soluția pentru a cumpăra echipa de la Gigi Becali

2 săptămâni in urmă 22

Gheorghe Mustață: "Într-o lună luăm societatea cu totul"

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a declarat că a găsit o soluție pentru a lua echipa de la Gigi Becali.

"Vă spun în premieră! Noi am discutat azi cu cineva. Toată societatea, cu toți jucătorii, să pună pixul, să ceară 10 milioane de euro. Noi, la câți suntem, dacă venim cu 10 euro pe an, faceți socoteala câți suntem, dacă venim cu 10 euro un million de suporteri, o luăm! Și am discutat cu cineva. Are curaj să facă asta?! Într-o lună luăm societatea cu totul”, a declarat Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

Condiția pusă de Gigi Becali pentru a vinde FCSB-ul pe 10 milioane de euro

Gigi Becali a anunțat public că este dispus să vândă FCSB-ul, în schimbul a 10 milioane de euro.

În această sumă nu ar intra, însă, și cei mai importanți jucători ai echipei, pe care Gigi Becali susține că, dacă va fi cazul unei oferte pentru vânzarea clubului, îi va păstra și, în jurul lor, va crea o nouă grupare.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau. 

Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a spus Gigi Becali.

Etichete: gigi becali , gheorghe mustata

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă