Intervenție inedită în Giurgiu. Un câine Saint-Bernard orb s-a ghidat după vocea unui pompier și a fost salvat dintr-un lac

3 luni in urmă 20


Pompierii din Giurgiu au răspuns unui apel inedit, luni. Ei au fost chemați să-l scoată dintr-un lac pe Slash, un Saint Bernard nevăzător.


Cel mai probabil din cauză că nu vede, Slash nu și-a dat seama că a ajuns pe un mal abrupt și, la primul pas greșit, a căzut în apă. Salvatorii au fost chemați chiar de către stăpânul animalului.


Deși era foarte speriat de ceea ce i se întâmplă, câinele a avut încredere în pompierii care au coborât pentru a-l scoate din apă și s-a ghidat după vocea lor până când a ajuns într-un loc în care s-a simțit în siguranță.

ISU Giurgiu:

„În cel mai scurt timp, câinele a ajuns la stăpânul său, care a urmărit cu sufletul la gură întreaga acțiune de salvare”, au mai transmis reprezentanții ISU Giurgiu.


„Pentru colegii noștri din cadrul Detașamentului Bolintin Deal a fost o misiune inedită, de care își vor aminti mult timp de acum înainte”, se mai arată în comunicatul ISU.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă