Internetul global, afectat de o PANĂ MAJORĂ. Snapchat, Spotify și alte site-uri populare sunt afectate de o problemă a serviciului Google Cloud

1 săptămână in urmă 20

GoogleGoogle
  • O problemă de rețea cu Google Cloud a dus la căderea mai multor site-uri web.
  • Printre acestea se numără Spotify, Snapchat, Discord, Etsy, Home Depot și multe altele.
  • Problemele au început după ora 12:00 ET și afectează utilizatorii din întreaga lume.

O întrerupere masivă a serviciului Google Cloud a provocat marți după-amiază blocarea mai multor site-uri importante precum Spotify, Snapchat, Discord.

Pagina de servicii a Google Cloud arată că vinovată este o problemă de rețea care afectează aproape o duzină de site-uri și mii de utilizatori din întreaga lume, scrie dailymail.co.uk

Problema a început după ora 12:00 ET (ora 19:00- ora României) și provoacă erori 404 pe paginile web.

Multe dintre servicii sunt conștiente de întrerupere, împărtășind informația pe Twitter, dar nu au spus când vor fi rezolvate problemele.

We are aware of an issue with Google Cloud Platform. See our status dashboard for details: https://t.co/eEsJOYU7Xg

— Google Cloud (@googlecloud) November 16, 2021

Defecțiunea rețelei Google Cloud vine după un fiasco online și mai mare, în urma căruia toate platformele Meta – Facebook, Instagram și WhatsApp – au căzut într-o întrerupere globală de șapte ore.

Google a publicat o declarație pe tabloul său de bord Cloud la ora 12:10 pm ET (ora 19:10- ora României), recunoscând eroarea de rețea.

„Ne cerem scuze tuturor celor care sunt afectați de această întrerupere”, se arată în pagină.

The post Internetul global, afectat de o PANĂ MAJORĂ. Snapchat, Spotify și alte site-uri populare sunt afectate de o problemă a serviciului Google Cloud appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă