Interlopul ”Tyson de la Buzău” a fost reținut pentru deținere ilegală de arme. Ascunsese un pistol într-un cimitir

2 luni in urmă 78


Adrian Oprea, zis ”Tyson de la Buzău”, 26 de ani, personaj cunoscut în lumea interlopă locală, a fost arestat pe 18 decembrie pentru 30 de zile, după ce polițiștii au descoperit că deținea ilegal o armă automată și zeci de cartușe, a informat Știri de Buzău.


Mai multe percheziții au fost efectuate de polițiștii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Buzău la persoane bănuite de deţinerea ilegală a unor arme, muniție sau componente esențiale ale unor arme.


Inițial, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 60 de cartușe, muniție letală deţinută ilegal. Au fost reținuți pentru 24 de ore doi bărbați, de 26 și 36 de ani.


Cercetați în același dosar penal privind comiterea infracţiunii de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, însă numai ”Tyson” a rămas în arest. Potrivit portalului instanțelor, poate apela măsura arestării preventive în 48 de ore.


După reținerea lui Adrian Oprea, în urma audierilor, anchetatorii au aflat informații despre locul în care a fost ascunsă arma de foc căreia i se potrivea o parte din muniția găsită cu o zi înainte.


Pistolul fusese îngropat în cimitirul din localitatea Vadu Pașii, cu o zi înaintea perchezițiilor.


Din cercetări a reieșit că arma și muniția îi aparțin lui ”Tyson”.


În plină pandemie, a dat chef de pe urma căruia s-au dat amenzi de 200.000 de lei


Adrian Oprea este un personaj cunoscute în lumea interlopă din Buzău. În luna mai, după declanșarea pandemiei, ”Tyson” a dat petrecere cu 20 de prieteni la o fermă părăsită din Gherăseni. La plecare, convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al poliției, iar cei 20 de bărbați au fost amendați cu suma totală de 188.000 de lei și s-au ales cu dosar penal.


La mai toate petrecerile pe care ”Tyson” și amicii lui le organizau, aceștia țineau să pomenească despre arsenalul deținut.


Adrian Oprea a căpătat porecla după ce s-a tatuat pe față asemenea celebrului pugilist american Mike Tyson.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă