Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano. Clanul Caran, chemat în ajutor!

2 zile in urmă 18

Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano. Totul ar fi fost ok până când Gabi Bera, băut, ar fi început să-i înjure pe Ciro Castellano și pe fratele acestuia, Joshua Castellano.

Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor Castellano

Gabi Bera, aflat sub influența alcoolului, a început să-i înjure pe angajații resaurantului. Aceștia l-au rugat să înceteze și i-au transmis că îl vor anunța pe Ciro Castellano. Însă nici patronul nu a scăpat de furia interlopului, care l-a înjurat de familie. Înainte ca scandalul să escaladeze, au intervenit bodyguarzii lui Ciro Castellano. Gabi Bera, simțindu-se amenințat, l-a chemat în ajutor pe Costel Caran. Acesta nu a putut să-l ajute prea mult, probbil de teama bodyguarzilor, și doar a privit ce se întâmplă: „Ce faceți, bă, îl loviți de față cu mine?”. Gabi Bera a încasat picioare în cap, a fost făcut KO și scandalul a luat astfel sfârșit, conform unor surse Cancan.

Interlopul Gone Barbaru, bătut cu sălbăticie într-un local, după ce şi-a ameninţat soţia

Costel Caran şi-a găsit şi el naşul anul trecut, când s-a luat la bătaie cu fiul unui dezvoltator imobiliar de succes. Acesta i-a dat un pumn și l-a pus la pământ pe Costel Caran, care de atunci nu mai iese singur în locuri publice!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă