Interlopul Cristi „Spaidăr”, condamnat la aproape 7 ani de închisoare, după ce a înjunghiat un taximetrist şi a bătut un medic în 2019

1 lună in urmă 30


Ali Cristi Ionel, zis Cristi Spaidăr, a fost condamnat definitiv la aproape 7 ani de închisoare, după ce în 2019 a bătut un medic, iar la câteva luni distanţă a înjunghiat un taximetrist. Interlopul din Galaţi este cercetat şi pentru trafic de persoane şi proxenetism, informează Adevărul.


Ali Cristi Ionel, cunoscut ca Cristi Spaidăr, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Galaţi, la 6 ani şi 9 luni de închisoare pentru tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Pedeapsa are la bază două infracţiuni comise de interlopul gălăţean în 2019. În februarie 2019, Cristi Spaidăr l-a lovit pe un medic ginecolog. Ulterior, la câteva luni distanţă acesta a avut o nouă ieşire violentă. În septembrie 2019, acesta a înjunghiat un taximetrist, fiind trimis în judecată pentru tentativă de omor.


Cristi Spaidăr mai este cercetat alături de alte cinci persoane, printre care se numără fratele şi tatăl său, într-un dosar de proxenetism.


Gruparea ar fi obţinut aproximativ 700.000 de euro, după ce ar fi recrutat, prin metoda "Loverboy”, adolescente şi tinere, iar prin constrângere psihică şi fizică, menţinere în eroare şi şantaj emoţional, supraveghere şi controlul libertăţii de mişcare, le-ar fi exploatat sexual.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă