Interlopii Eugen Preda și Petre Geamănu, în libertate. Judecătorii se vor pronunța vineri, când mandatele de reținere expiră

2 luni in urmă 35

Interlopii Eugen Preda și Petre Geamănu, în libertate. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, însă, instanța a amânat pronunțarea pe măsuri preventive pentru vineri, 13 august, la ora 15.00. Însă, ordonanțele de reținere, date de procurorii DIICOT în cazurilor celor prinși, fie au expirat, fie urmează să expire în următoarele ore.

Citeşte şi: Interlopii din Constanţa s-au drogat în direct pe Facebook. Poliţiştii s-au autosesizat VIDEO

Interlopii Eugen Preda și Petre Geamănu, în libertate

În cursul anului 2018, după eliberarea din penitenciar, Petre Geamănu a reușit să restructureze gruparea infracțională din care făcea parte anterior și a devenit liderul grupului, detașându-se astfel față de restul membrilor, prin puterea de a lua deciziile în momentele importante. Acesta a menținut coeziunea grupului infracțional, a atras noi membri și a consolidat relații cu persoane de notorietate din mediul infracțional, scrie Ziare.com.

În urma activităților de cercetare penală efectuate în cauză a rezultat faptul că, membrii grupului infracțional organizat au acționat, în principal, pentru constrângerea persoanelor potente financiar, care activau în domeniul imobiliar și evitau, pe fondul temerilor, sesizarea organelor judiciare.

Eugen Preda este liderul Clanului Luptătorilor, grupare care face legea în Sectorul 6 al Capitalei. Gruparea este recunoscută pentru santaj, taxe de protecție și cămătarie în cartierul Militari.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă