Interlopi, amendați la un priveghi cu artificii și concert de manele Tzancă Uraganul

1 lună in urmă 11


Polițiștii din Ilfov au întrerupt miercuri seară priveghiul unor interlopi din Ciorogâla, la care participau peste 200 de persoane, și au aplicat amenzi în valoare totală de 27.500 de lei, scrie site-ul Antena 3.


Interlopii și-au jelit mortul cu focuri de artificii și cu un concert susținut de manelistul Tzancă Uraganul, iar evenimentul a fost transmis în direct pe Facebook.


Forțele de ordine au fost sesizate că este deranjată ordinea și liniștea publică, prin ascultarea muzicii la un volum ridicat, și s-au deplasat imediat la fața locului și au întrerupt priveghiul.


”În urma verificărilor, polițiștii ilfoveni au aplicat, până în acest moment, 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.500 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.


Până ca priveghiul să fie întrerupt de polițiști, Tzancă Uraganul, invitat să cânte în memoria decedatului, a fost filmat cum primeşte bancnote de 50 și 100 de lei, pentru a face dedicaţii muzicale.


Țancă Uraganul FOTO: Antena 3

În jurul sicriului s-au strâns zeci de oameni, iar alte sute de persoane au stat înghesuite, puțini purtând masca de protecție.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă